slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Chanel Coco Mademoiselle 100ml EDP

3.200 din

Beograd
9
1
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Autodelovi Parfemi Original Bg
Član od 05.02.2013.
Svi oglasi

Pol:  žene
Tip mirisa:  orijentalni, cvetni
Gornja nota:  narandža, bergamot
Srce:  jasmin, ruža
Završna nota:  vetiver, pačuli

Coco Mademoiselle od Chanel je amber cvjetni miris za žene.  Coco Mademoiselle je predstavljen 2001

 

Postoje posebne stvari za posebne prilike. I ovaj kiseli, zagrevajući parfem nije izuzetak.  Bogat trag ovih izuzetnih parfema ne može se pomešati ni sa čim drugim. Nevidljiva nit mirisa stvara jedinstvenu čipku koja ima magnetnu privlačnost. Harmonične note parfema su poređane poput niza najnežnijih bisera.

Nekoliko svetlucavih kapi na tankim, delikatnim zglobovima – nešto posebno, uzbudljivo budi u ženi. Više ne hoda, lebdi na talasima citrusne svežine i opojnog začina pačulija, isprepletenih delikatnim notama ruže i jasmina. Coco Mademoiselle će ceniti mlada, elegantna žena kojoj ne nedostaje temperamenta.  Gorčina pačulija i trpkost vetivera odgovaraju elegantnoj dami toplog srca i hladne glave.

Ženska parfemska voda Chanel Coco Mademoiselle na savršeno profinjen način utjelovljuje samu srž odvažne i slobodne dame. Uz ovaj kultni francuski parfem možete svaki dan iznova otkrivati ove strane svoje osobnosti. Iznenadite samu sebe i pronađite opet izgubljeni temperament, senzualnost i šarmantnu provokativnost.

chypre cvjetni miris
za sve sofisticirane žene koje žele biti šik
pogodan za dan i posebne prigode

O brendu Chanel

Osnivač brenda Chanel, poznat i kao kraljica mode, Gabrielle Bonheur Chanel rođena je 1883.  godine u gradiću Saumur, u zapadnoj Francuskoj. Ipak, svet mode osvojila je tek iz Pariza svojom progresivnom kostimografijom sa pantalonama i suknjom.

Koko Šanel je prvo nastupila kao barska pevačica, gde je i stekla nadimak. Već 1912. godine otvara svoj prvi modni salon i ubrzo postaje priznati dizajner. Sredinom 20. veka diktirala je trendove visoke mode, a brend Chanel nosile su osobe poput Žaklin Kenedi ili Grejs Keli.

Nije prošlo mnogo vremena, a G. B. Chanel je proširila svoj krug interesovanja na oblast kozmetike i parfema. Prvi Chanel parfem uveden je na tržište 1921. godine. Bio je to legendarni Chanel br. 5 i do danas jedan od najpoznatijih i najprodavanijih mirisa ikada. Takođe, mirise Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport ili Chanel Gabrielle bez oklevanja možemo nazvati ikoničnim.

Veleprodaja i maloprodaja komercijalnih parfema AAA Kvaliteta od provjerenih dobavljača čime osiguravamo isporuku originalnih i kvalitetnih proizvoda. Mirisi koje ćete naći u našoj ponudi su od istih proizvođača koji dostavljaju u klasične parfimerije.


Dolaze u originalnim pakovanjima i bocicama fabricki zapakovani kao na slikama na samom oglasu! ! !
Sve slike koje postavljamo su autenticne to jest iskljucivo nase iz naseg magacina i svaki je slikan iz naseg aparata i to su parfemi koje nudimo na samim oglasima! ! ! ! ! !

Pridruzite nam se i budite deo naseg mirisnog carstva, sa mirisom! ! ! ! ! !



Zašto smo tako pristupačni?  Odgovor je poprilično jednostavan. Za razliku od klasičnih trgovina mi radimo s daleko nižim maržama. Ne moramo plaćati visoku najamninu u trgovačkim centrima, na trgovima u centru grada i sl. Troškovi za najamninu pa čak i male trgovine su visoki. Naravno mi za razliku od klasične trgovine prodajemo puno više proizvoda, a samim tim i kupujemo više, a zahvaljujući tome imamo puno bolje nabavne cijene.

Parfem (ekstrakt) – sadrži 15 do 30 % mirisnog parfemskog ekstrakta u koncentriranom alkoholu.
Parfemska voda (Eau de Parfum, EdP) – sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 85–90% alkoholu.
Toaletna voda (Eau de Toilette, EdT) – sadrži 4 do 8 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 80% alkoholu.
Kolonjska voda (Eau de Cologne, EdC) –  sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 70% alkoholu

Naručite svoje parfeme i kozmetiku u našoj web prodavnici i preuzmite svoj paket u poslovnici u Zemunu . U Showu Roomsu možete naći veliku ponudu parfema i kozmetike. Imamo mogućnost testiranja na licu mjesta.

Molimo Vas da prije dolaska u Show Room provjerite, da li je narudžba spremna za preuzimanje na tel: 011/3163032 ili e-mail: supersvastarica@gmail. com

Saljemo robu pouzecem Postexpresom ili Daily Expreesom i placanje je pouzecem! ! BESPLATNA POSTARINA! ! ! ! !

Mogucnost licne dostave u Zemunu , Novom Beogradu, Banovom brdu, Starom Gradu… . .

Kontakt Telefon: 060/0110508 069/3056347 0612603609

 

 

ID Oglasa: #165985808
Informacije

Prodajemo

 

1. Original Parfeme

2. AA Kvalitet(replike)

⦁ Reklamacije na parfeme ne prihvatamo
⦁ Oglase i slike ne azuriramo, obnavljaju se automatski.
⦁ Cene i stanje su podlozne promenama, Ako se to desi javicemo vam odmah po upitu

Licno preuzimanje u Zemunu kod nas i saljemo preko kurira

Za eventualna ostecenja od kurirskih sluzbi ne odgovoramo ! !!

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.