slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Dekorativna greda #imitacija grede #greda #ukrasna greda#

Kontakt

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
597
21
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
D.k.c Belini
Član od 04.07.2013.
Svi oglasi
Imitacija drvene grede je materijal koji oponaša izgled prave drvene grede, ali često je napravljen od lakših i otpornijih materijala.

Ova vrsta imitacije često se koristi u građevinskim projektima i enterijerima kako bi se postigao autentičan izgled drvene konstrukcije bez stvarne težine i održavanja pravog drveta.

Osim što je lagan i lak za instalaciju, imitacija drvene grede može imati različite teksture i boje kako bi se prilagodila različitim stilovima.


Sve ove prednosti čine imitaciju drvene grede popularnim izborom za one koji žele postići rustičan ili klasičan izgled prostora bez potrebe za održavanjem pravog drveta.



Ovaj materijal često nudi i dodatnu otpornost na vlagu, insekte i truljenje, čime produžava trajnost i očuvava estetski izgled u dužem vremenskom periodu. Uz to, imitacija drvene grede može biti ekološki prihvatljivija opcija, s obzirom na to da se koriste reciklirani materijali ili oni koji manje opterećuju prirodne resurse.

Drvene grede dostupne su u različitim dimenzijama, što omogućava prilagodljivost različitim prostorima i dizajnerskim preferencijama. Moguće su varijacije u širini, visini i debljini, često simulirajući različite vrste stvarnih drvenih greda. Ove dimenzionalne opcije omogućavaju arhitektama i dizajnerima da prilagode materijal specifičnim zahtevima projekta, dodajući dodatnu fleksibilnost u kreiranju željenog estetskog dojma.
ID Oglasa: #162643727
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.