slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 19

Apartman " Zdravlje", Zlatiborski konaci

35 €

Zlatibor
2.864
33
pre 11 dana
Brankica online
Član od 06.04.2022.
Svi oglasi


REZERVISAN OD 27.04. do 29.04. '24. i od 1.05. - 4.05. '24. god. !
35E ZA VIŠE OD DVA NOĆENJA ! ! !
40E JEDNA NOĆ ! ! !

Za opuštajući odmor uz šetnje i mir udišući veliku količinu kiseonika na Zlatiboru, a ujedno i uživajući u velikom bazenu sa spa centrom i terasom za sunčanje, izaberite Apartman "Zdravlje" u kompleksu Zlatiborskih konaka.
Zlatiborski konaci su apartmansko naselje, sastavljeno od preko 30 konaka-malih zgradica, sa svojom recepcijom, obezbedjenim parkingom, restoranom i bazenom sa najmodernijim spa centrom i obezbedjenjem 24h. Kompleks se nalazi u naselju Obudojevica u Ulici Bele vode bb, iznad hotela Mir, na oko 800 m od samog centra i jezera na Zlatiboru.
Apartman " Zdravlje" koji se izdaje, nalazi se u prizemlju jednog od  Konaka, sa zatvorenim i otvorenim spoljasnjim delom za uživanje u letnjim i zimskim  mesecima. Povrsine je 25 m². Apartman "Zdravlje" je jednoiposoban i kao takav pruža odmor i boravak za 4 osobe. Apartman  se sastoji od predsoblja, dnevnog  boravka (sa kuhinjom i trpezarijom), spavaće sobe i kupatila. Dnevni  boravak, kao i spavaća soba imaju tv sa kablovskom i internetom. U dnevnom boravku mogu spavati    2 osobe, a u spavacoj sobi u bračnom krevetu (1,60m), još dve osobe. Apartman "Zdravlje" nalazi se na dvadesetak metara od Spa centra sa bazenom i restoranom.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona:
Brankica 063466081
ID Oglasa: #135398051
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.