064-021-1-064 GPS Novi Sad

Novi Sad

Član od: 01.06.2008.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Kompjuteri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Doticni gospodin, sam se javio jutros oko 10 casova da poruci racunar za koji sam mu naveo da se radi po narudzbini i putem telefonskog razgovora mu naglasio da kada se poruci nije moguce otkazati. Kaze ozbiljan sam kupac i covek i ne pada mi napamet da otkazujem. Verujuci mu na rec porucim ceo racunar, da bi se gospodin javio veceras u 23h i da je nasao na akcji jeftiniji isti takav racunar. Super je sto ste nasli jeftinije ali nije lepo to sto radite drugima, gde su Vam lepo bili objasnjeni uslovi kupovine. Sad taj isti racunar sto je porucio ostaje meni za koji sam mu NAGLASIO DA SE RADI PO NARUDZBINI. Ne drzi se date reci i porudzbine posto to za njega nista ne znaci i svim buducim prodavcima na KP skrecem oprez SVIM BUDUCIM CLANOVIMA KOD KOJIH NESTO UZIMA NOVO AVANS UZIMATI UNAPRPED, POSTO SE OPET MOZE DESITI DA NEGDE NADJE JEFTINIJE U MEDJUVREMENU, PA CE ONDA KOD VAS TO OTKAZATI ILI TRAZITI DA SPUSTITE CENU.
Ne berem ja pare sa grane , pa da bacim u djubre 5000,00 , koliko je razlika u ceni istog računara kod većine ostalih trgovaca. BUDUĆIM KUPCIMA SAVETUJEM DA DOBRO POGLEDAJU CENE "DOTIČNOG GOSPODINA" , JER SU PRENADUVANE I MOŽE DA SE DALEKO JEFTINIJE (KONKRETNO NA MOM PRIMERU 5000,00 MANJE) KUPITI IDENTIČAN RAČUNAR.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.