DTMF Controller - Relejni Kontroler

(Kao novo - nekorišćeno)
Cena: 30,00 €
Viđeno: 20 puta
Zoran
Čurug
Kliknite za broj telefona
Pomoću DTMF Kontrolera moguće je daljinsko upravljanje (paljenje i gašenje) različitih sistema telefonskim pozivom.
DTMF (Dual Tone Multi Frequency) tonski signali se koriste za signalizaciju preko telefonske linije, pritiskom na tastere telefona: 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9, *, # se generišu DTMF tonovi koji se šalju u Kontroler gde se dekodiraju - prepoznaju i upravljaju sa izlaznim relejima.
Znači ako se mobilni telefon preko svog izlaza za slušalice poveže sa Kontrolerom moguće je preko tastature na telefonu upravljati sa relejnim izlazima - paliti i gasiti razne uredjaje, upravljati sistemima. .. primena je široka.

Najbolje od svega je to što je moguće upravljati uredjajima i bežično putem GSM mreže. Mobilni telefon se poveže preko svog izlaza za slušalice na ulaz DTMF u Kontroleru, telefon se podesi da izlazni tonovi budu izmedju 70 - 90% jačine zvuka i mora se u opcijama za podešavanje proširenja telefona gde se nalaze (bluetooth - handsfree) uključiti opcija za automatski odgovor na poziv.

Kad je sve to podešeno i Kontroler povezan sa napajanjem 12V - 1A i potrošači spojeni preko izlaznih releja ostaje nam jedino da sa svog ličnog mobilnog telefona pozovemo broj SIM kartice u telefonu koji je priključen na sistem, posle drugog ili trećeg poziva telefon na sistemu će automatsk da primi poziv i linija će biti otvorena, tada vi možete preko tastature svog telefona da upravljate relejima odnosno palite ili gasite povezane uredjaje. Po završetku operacije prekinete vezu, ponavljate isti postupak za narednu potrebu komandovanja - upravljanja.

Da ne bi mogao svako da upravlja sistemom, Kontroler je isprogramiran tako da postoje šifre (kombinacije tonova odnosno brojevi tastera) pomoću kojih se upravlja sa izlaznim relejima. Postoji glavna postavka šifri ali se uz prethodni dogovor može i promeniti po želji. Recimo ukucamo #1 palimo Relej1, ponovo ukucamo *1 gasimo Relej1 . .. i tako kombinacijom tastera možemo upravljati sa sva četiri releja.

DTMF - odnosno tonsko biranje imaju većina mobilnih telefona, stariji imaju svi dok neki noviji imaju opciju u podešavanju da se dodatno uključe "DTMF tonovi", dok za pojedine "pametne telefone" postoje aplikacije "DTMF Tone Generator" koje se preuzmu sa interneta i instaliraju. Primena je široka i može se upotrebiti skoro svaki telefon, tako da pojeftinjuje izgradnju kompletnog sistema upravljanja.

Dimenzija pločice:   107mm x 75mm

https: //www. youtube. com/watch? v=iMmOIUllwk8& feature=youtu. be
https: //www. youtube. com/watch? v=SmWfX3yvE_8& feature=youtu. be

Prodaje se DTMF Controller samo modul bez telefona cena 30 eura.   Više informacija 064/150-8409  Zoran
Slika 1 - DTMF Controller - Relejni KontrolerSlika 2 - DTMF Controller - Relejni KontrolerSlika 3 - DTMF Controller - Relejni KontrolerSlika 4 - DTMF Controller - Relejni KontrolerSlika 5 - DTMF Controller - Relejni KontrolerSlika 6 - DTMF Controller - Relejni KontrolerSlika 7 - DTMF Controller - Relejni KontrolerSlika 8 - DTMF Controller - Relejni Kontroler
Pošaljite prijatelju | Pošaljite na Facebook | Twitter | Prati ovaj oglas | Ignoriši sve oglase ovog korisnika
Obavestite nas: Pogrešna kategorija/grupa | Protiv pravila | Bezbedna trgovina

Najnovije ocene za ovog oglašivača

Zapper Scanner dr Hulda Clark

|
Opis iz oglasa tačan: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
Preporuka za prodavca. Kvalitetno uradjen i upakovan uredjaj. Na dostavljenom CD-u data sva objasnjenja, tekstovi i uputstva. Vidi se da voli svoj posao!

Zapper Scanner dr Hulda Clark

|
Opis iz oglasa tačan: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
Kvalitetan proizvod, čovek se razume u sve vezano za isti, veoma je od pomoći i na raspolaganju za bilo kakva dodatna pitanja. Komunikacija i dogovor sve 10/10.

Nokia 6700c classic orginal odlična

|
Plaćanje/zamena po dogovoru: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
Zadovoljstvo i preporuke za saradnju

Impulsni Relej

|
Opis iz oglasa tačan: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
Sve preporuke! !

Zapper - BioFrekventni Generator V.2

|
Opis iz oglasa tačan: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
sve ok
hvala
41.335 novih oglasa juče

NBS - Kursna lista   NBS - 27.02.2017.
kup sred prod
123,59 123,96 124,33