LED rozetna/kućište GU10 za tri LED sijalice pravougaonik

(Kao novo - nekorišćeno)
Cena: 525 din
Viđeno: 140 puta
Prati: 1 korisnik
Milica
Niš
Kliknite za broj telefona
Pogledajte kp izlog

LED sijalica, LED sijalice, LED rasveta, LED paneli, LED trake, LED modul, LED kontroleri, LED oprema, LED cevi, LED napajanja, LED neonke, LED neonka, LED reflektori, LED reflektor, LED ulična rasveta, LED lampe i znakovi, LED industrijska rasveta, LED neon flex, LED crevo, LED nadgradna rasveta, LED ugradna rasveta. . .

Šifra: 3610
Prihvatno grlo: GU10
Boja tela: aluminijum brush
Dimenzije:  A:255mm B:91mm h:25mm a:235mm 2r:75mm
Oblik: pravougaonik
Materijal: aluminijum

Bez treperenja, LED ne emituje toplotu ili radiaciju, jer nema infracrvenog i UV zračenja. LED rasveta je otpornija, jednostavnija za transport, ugradnju i održavanje, u poređenju sa ostalim vidovima rasvete. S obzirom da LED ne emituje toplotu, LED rasveta je idealno rešenje za vikendice i za spoljašnju rasvetu jer ne privlači insekte.

Energetska efikasnost je svakako osnovni razlog za prelazak na LED osvetljenje, međutim i u okviru ovog vida rasvete postoje određeni faktori koji utiču na njegov nivo efikasnosti na koje bi svakako trebalo obratiti pažnju. U slučajevima gde je potrebna velika količina osvetljenja, i najmanje odstupanje se višestruko uvećava, te je potrebno uzeti u obzir kvalitet izrade određenih komponenti kao što su kontroleri, spojevi, izrada optike, kao i termalni faktori, što će na kraju uticati na ukupan odnos lumena (izlazne količine svetlosti) naspram potrošene količine energije (W). Svi svetlosni izvori tokom vremena smanjuju svoj izlazni potencijal. Prilikom odabira rasvete neophodno je obratiti pažnju ne samo na inicijalnu efikasnost uređaja, već i na efikasnost na kraju životnog ciklusa. Deprecijacija lumena je esencijalna pri razmatranju životnog veka svetiljke, koje obično ne stradaju na isti način na koji stradaju neki konvencionalni izvori osvetljenja. Umesto toga životni vek se određuje na osnovu toga kada izlazna količina svetlosti padne ispod upotrebljivih vrednosti (L70 tj. 70%). Boja svetlosti je takođe jedan od bitnih faktora pri određivanju kvaliteta LED svetiljke. Dve mere koje ukazuju na kvalitet boje LED svetlosti jesu korelacijska temperatura boje (CCT) kao i reprodukcioni indeks boje (CRI). Korelacijska temperatura boje meri relativnu boju svetlosti od niže (tople/žute) do više (hladne/plave) vrednosti na Kelvinovoj skali (K), dok reprodukcioni indeks boje pruža poređenje reprodukovane boje od strane LED svetiljke sa referentnim svetlosnim izvorom (sunčeva svetlost ili sijalica sa volframovim vlaknom). Ovo je vrlo bitno, obzirom da čak i LED svetiljke sa istom korelacijskom temperaturom boje mogu različito reprodukovati svetlost, što može predstavljati problem ukoliko pokušavate da uparite određeni broj svetiljki.

Najnovije ocene za ovog oglašivača

Mini HDMI to HDMI

|
Opis iz oglasa tačan: Ne
Komunikacija protekla dobro: Ne
Ispoštovan dogovor: Ne
Kada sam poručio adapter oglas je glasio Mikro HDMI to HDMI, a kada mi je stigao adapter dobio sam MIni HDMI TO HDMI. Pozvao sam prodavca i objasnio mu da mi je poslao pogrešan adapter i da se na drugoj i trećoj fotografiji odlično vidi da ono što stoji u oglasu odogovara fotografiji i da mi nije poslao ono što je oglasio i za šta je postavio fotografiju. Kada je pročitao moju primedbu isti je promenio naslov oglasa i izbrisao druge dve fotografije i ostavio samo prvu koja ne prikazuje ništa odnosno sa koje se ne vidi šta prodaje. Kada sam mu rekao da bi trebalo da mi nadoknadi 400 dinara ili da mi pošalje drugi proizvod spustio mi je slušalicu i više se ne javlja na telefon. Nikako ne sarađujte sa ovim prodavcem. Ja nisam prvi. Ovde nije stvar u 400 dinara već u principu i želji da sačuvam druge poštene kupce.

LED napajanje 18W DC:12V plastika

|
Opis iz oglasa tačan: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
Sve po dogovoru

LED panel nadgradni 18W kvadrat

|
Opis iz oglasa tačan: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
Sve po dogovoru, panel radi extra

I sto ja veoma cenim veoooma brza realizacija, istog dana je poslao kad sam i porucio i za 24h vec je bio kod mene kuci

3.5 inch TFT Displej LCD tač skrin + Arduino modul UNO

|
Opis iz oglasa tačan: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
Odlicna saradnja preporuka

Modul linearnog pretvaraca sa 0-5V to 4-20mA DC 12V-24V

|
Opis iz oglasa tačan: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
Sve super! PREPORUKA !
38.262 novih oglasa juče

NBS - Kursna lista   NBS - 20.10.2017.
kup sred prod
118,83 119,19 119,55