LED rozetna/kućište GU10 za tri LED sijalice pravougaonik

(Kao novo - nekorišćeno)
Cena: 525 din
Viđeno: 79 puta
Milica
Niš
Kliknite za broj telefona
Pogledajte kp izlog

LED sijalica, LED sijalice, LED rasveta, LED paneli, LED trake, LED modul, LED kontroleri, LED oprema, LED cevi, LED napajanja, LED neonke, LED neonka, LED reflektori, LED reflektor, LED ulična rasveta, LED lampe i znakovi, LED industrijska rasveta, LED neon flex, LED crevo, LED nadgradna rasveta, LED ugradna rasveta. . .

Šifra: 3610
Prihvatno grlo: GU10
Boja tela: aluminijum brush
Dimenzije:  A:255mm B:91mm h:25mm a:235mm 2r:75mm
Oblik: pravougaonik
Materijal: aluminijum

Bez treperenja, LED ne emituje toplotu ili radiaciju, jer nema infracrvenog i UV zračenja. LED rasveta je otpornija, jednostavnija za transport, ugradnju i održavanje, u poređenju sa ostalim vidovima rasvete. S obzirom da LED ne emituje toplotu, LED rasveta je idealno rešenje za vikendice i za spoljašnju rasvetu jer ne privlači insekte.

Energetska efikasnost je svakako osnovni razlog za prelazak na LED osvetljenje, međutim i u okviru ovog vida rasvete postoje određeni faktori koji utiču na njegov nivo efikasnosti na koje bi svakako trebalo obratiti pažnju. U slučajevima gde je potrebna velika količina osvetljenja, i najmanje odstupanje se višestruko uvećava, te je potrebno uzeti u obzir kvalitet izrade određenih komponenti kao što su kontroleri, spojevi, izrada optike, kao i termalni faktori, što će na kraju uticati na ukupan odnos lumena (izlazne količine svetlosti) naspram potrošene količine energije (W). Svi svetlosni izvori tokom vremena smanjuju svoj izlazni potencijal. Prilikom odabira rasvete neophodno je obratiti pažnju ne samo na inicijalnu efikasnost uređaja, već i na efikasnost na kraju životnog ciklusa. Deprecijacija lumena je esencijalna pri razmatranju životnog veka svetiljke, koje obično ne stradaju na isti način na koji stradaju neki konvencionalni izvori osvetljenja. Umesto toga životni vek se određuje na osnovu toga kada izlazna količina svetlosti padne ispod upotrebljivih vrednosti (L70 tj. 70%). Boja svetlosti je takođe jedan od bitnih faktora pri određivanju kvaliteta LED svetiljke. Dve mere koje ukazuju na kvalitet boje LED svetlosti jesu korelacijska temperatura boje (CCT) kao i reprodukcioni indeks boje (CRI). Korelacijska temperatura boje meri relativnu boju svetlosti od niže (tople/žute) do više (hladne/plave) vrednosti na Kelvinovoj skali (K), dok reprodukcioni indeks boje pruža poređenje reprodukovane boje od strane LED svetiljke sa referentnim svetlosnim izvorom (sunčeva svetlost ili sijalica sa volframovim vlaknom). Ovo je vrlo bitno, obzirom da čak i LED svetiljke sa istom korelacijskom temperaturom boje mogu različito reprodukovati svetlost, što može predstavljati problem ukoliko pokušavate da uparite određeni broj svetiljki.

Pošaljite prijatelju | Pošaljite na Facebook | Twitter | Prati ovaj oglas | Ignoriši sve oglase ovog korisnika
Obavestite nas: Pogrešna kategorija/grupa | Protiv pravila | Bezbedna trgovina

Najnovije ocene za ovog oglašivača

LED rozetna GU10 okrugla hrom

|
Opis iz oglasa tačan: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
Sve po dogovoru, prijatna komunikacija, preporuka za saradnju sa ovim članom.

LED traka 5050 10.8W 60LED/m vodootporna IP65

|
Opis iz oglasa tačan: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
Veoma profesionalan odnos, prijatna komunikacija. Proizvod kao što je i opisano bez iznenađenja. Sve preporuke.

LED modul 1W/PC DC:12V 53x12x4.6mm IP67

|
Opis iz oglasa tačan: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
Korektan prodavac, za svaku pohvalu

LED napajanje 78W DC:12V plastika

|
Opis iz oglasa tačan: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
Sve preporuke za prodavca!

LED panel 25W nadgradni kvadrat

|
Opis iz oglasa tačan: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
Super saradnja
36.666 novih oglasa juče

NBS - Kursna lista   NBS - 21.08.2017.
kup sred prod
119,05 119,41 119,76