Agro Parts and Machines

Vrbas

Član od: 11.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Poljoprivreda > Priključne mašine

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cuvajte se ljudi! !! Kupio sam kempericu, 4 januara sam je dobio platio. Dobio sam fiskalni racun i covek rece ostalo cu ti poslati preko poste, medjutim ti papiri jos nisu stigli. Kad sam ga zadnji put dobio na vezu, drsko je rekao: Papiri su poslati! !! Ozbiljno izgleda firma tako da sam verovao da ce biti sve uredu, ali nije tako! !! Covek mi se vise nejavlja na telefon. Samo sam obavestio sve da ne prodjete kao ja! !! !
Vama je po zakonu o pdv-u uredno izdat fiskalni račun prilikom isporuke kosačice i naplati iste, a ostala dokumentacija je poslata poštom kako je dogovoreno. Problem ste imali sa poštom koja je trebala da vam isporuči paket - prateća dokumenta, a ne sa nama... Ovaj komentar i negativna ocena vam nisu na mestu, jer smo mi uradili sve po dogovoru...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.