slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Air duster ručna duvaljka 6000mAh

6.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
172
8
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zbare
Član od 18.02.2010.

Novo Air duster ručna duvaljka 6000mAh

 

  1. Dubinsko čišćenje i ekstenzivna upotreba: Ova mašina za prašinu je na vrhu tržišta po svom kapacitetu da proizvede snažan potisak vazduha pri skoro 10 nivoa jakog vetra (28m/s) za dubinsko čišćenje mikroskopske prašine. Počevši od štampanih ploča do računara, elektronskih instrumenata, medicinskih uređaja i mnogih drugih sličnih područja može se očistiti ovom mini krpom za prašinu koju vaš tradicionalni brisač ili brisač ne može očistiti.
  2.  Lako punjenje i velika mogućnost ponovne upotrebe: Ugrađene velike litijumske baterije od 6000 mAh . Njegova kompatibilnost punjenja preko USB porta čini ga savršenim za neprekidnu upotrebu. Od uobičajenih prašaka za gas se moralo odustati zbog deformisane torbe nakon nekoliko upotreba. U poređenju sa tim, ova električna mašina za prašinu je veoma upotrebljiva sa svojom funkcijom punjenja.
  3. Brzo punjenje i brza funkcionalnost: Ovaj čistač vazduha je specijalno dizajniran da se brže puni pomoću 2A adaptera (nije uključen). Sa skraćenim vremenom punjenja od oko 3 sata, njegova upotrebljivost se može značajno povećati. Njegov motor omogućava maksimalnu brzinu rotacije do 33000 obrtaja u minuti.
  4. Zgodan dizajn i jednostavno rukovanje: Uređaj je strukturiran sa proširenim dizajnom za hvatanje celog dlana i mlaznicom koja se može izvući koja drži rukohvat čistim kako bi ga korisnici mogli udobno držati.
  5.  
    Karakteristike proizvoda:
    Punjiva baterija: 6000 mAh
    RPM: 33000
    Maksimalna brzina vetra: 30m/s
    Težina: 0,66 lb.
    Dužina kabla za punjenje: 40 inča

     
    Paket je uključen:
    1 * Air Duster
    1*četka
    1* mlaznica
    1 * USB za punjenje
ID Oglasa: #160441986
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.