slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Aku čekić šrafilica bušilica Milwaukee M18 FPD2 / Brushless

9.500 dinFiksno

Pančevo
Korišćeno
Dostupno odmah
694
5
pre 11 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Goran
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi

Originalna Milwaukeejeva Litijum-Jonska mašina sa Brushless motorom bez četkica, 2021 godište zbog loma kućišta prebačena u Bernerovo (ko nije upoznat Berner je robna marka i nema svoju proizvodnju već Milwaukee pravi alat za njih), snaga 135Nm, opcije šrafljenja, običnog i čekić bušenja. Kome ne smeta plavo kućište dobiće odličnu mašinu za dosta manje para od redovne. Na mom sajtu imate dosta Milwaukeejevih modela. Zainteresovanima šaljem snimak rada mašine. CENA SE ODNOSI NA SOLO MAŠINU BEZ BATERIJE I PUNJAČA. Obavezno pogledajte sve moje oglase. Uplatom na tekući račun oslobođeni ste plaćanja celokupnog iznosa poštarine i troškova povrata novca, šaljem o svom trošku poštom na kućnu adresu kao običan CC paket. Moguće i lično preuzimanje i proba u Pančevu ili Beogradu, Zvezdara.  

ID Oglasa: #161281004
Informacije
Ne radim zamene! Svi predmeti će biti besprekorno upakovani i poslati sledećeg dana. OZBILJNIM, ali stvarno ozbiljnim kupcima po želji još slika i eventualni snimak rada mašine, poštujmo naše vreme. Za sve druge informacije sam na raspolaganju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.