slika
slika
slika
1 od 3

BOSCH odvrtač IXO 6 Classic plus nastavak vadičepa za vino

5.990 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
176
3
pre 11 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Aleksandar 065 6 685 687
Član od 22.11.2010.
BOSCH Aku odvrtač IXO 6 Classic plus nastavak vadičepa

 

 

Lako i intuitivno – uživaj u uvrtanju vijaka u osetljive materijale sa pouzdanom kontrolom brzine

 

Postigni potpunu kontrolu nad svim hobi zadacima uvrtanja vijaka sa bestepenim podešavanjem kontrole brzine radi savršenog usklađivanja brzine svakog posla. Sada pouzdaniji nego ikada, novi IXO čini rad u osetljivom materijalu poput lakiranog drveta jednostavnim i intuitivnim. Pozdravi se sa rascepljenim drvetom, oštećenim vijcima i proklizavanjem na glavama vijaka jednostavnim prilagođavanje brzine svakom materijalu. Obrati pažnju na trajanje baterije pomoću indikatora akumulatora sa 3-LED lampice za detaljan prikaz preostalog vremena za rad. IXO se isporučuje sa širokim asortimanom korisnih nastavaka za najrazličitije poslove u i oko kuće, za udobniji postupak uvrtanja, kao i još mnogo toga što otvara čitav novi svet primena. Od ventilatora za potpirivanje roštilja, do otvarača za vinske boce i mlina za začine, ovi nastavci poboljšavaju svaku priliku.

 

IXO adapter za vadičep omogućava zabavu bez napora. Sa elegantnim telom od brušenog čelika i jedinstvenim otpušavanjem pomoću okidača, ovaj adapter će garantovano pokrenuti razgovor.  

 

NOVO u kutiji
ID Oglasa: #142179264
Informacije

 

Šaljem postexpresom, opcija danas za sutra, poštarinu plaća kupac i ona iznosi oko 450din.

 

Po dogovoru manje stvari šaljem poštom kao preporučeno pismo posle uplate novca zajedno sa troškovima poštarine od 150din. Stiže kroz nekoliko dana.

 

Moguće i lično preuzimanje u centru Beograda kod Politike.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.