slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Šrafilica sa 45 nastavaka

2.490 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
17
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

U potrazi ste za praktičnim i kompaktnim setom alata koji će Vam olakšati održavanje Vašeg doma? Predstavljamo Vam srafilica – 45 nastavaka!

Ovaj set alata je opremljen sa 44 različitih alata različitih specifikacija kako bi se zadovoljile različite potrebe održavanja. Izrađen je od kvalitetnog čelika i plastike, što ga čini dugotrajnim i izdržljivim.

Dizajniran je tako da bude praktičan i lagan za nošenje. Zahvaljujući USB priključku, punjenje je sada još jednostavnije i prikladnije na 50cm. Set dolazi u kompaktnoj kutiji dimenzija 47.53121.5cm.

Karakteristike:
  • Materijal: čelik i plastika
  • Broj nastavaka: 45
  • Vrste nastavaka: različite specifikacije
  • USB priključak za punjenje
  • Duljina USB kabela: 50cm

Šrafilica-45 nastavaka je savršen izbor za sve koji žele kvalitetan i praktičan set alata. Njegova kompaktna veličina i lagan dizajn omogućavaju jednostavno nošenje i skladištenje. Ovaj set alata će biti neophodan u kući, automehaničarskoj radionici ili bilo kojoj drugoj situaciji gdje su Vam potrebni različiti alati. Također, zahvaljujući USB priključku, punjenje je sada još jednostavnije i praktičnije. Nabavite Šrafilicu-45 nastavaka i imajte sve alate na jednom mjestu!

Set uključuje jedan kućni električni set alata i 100% je nov. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Srafilica-45 nastavaka je Vaš pouzdan partner u održavanju Vašeg doma, bilo da popravljate kuhinjske ormariće, montirate police, ili radite druge slične zadatke. Nabavite svoj set alata danas i uživajte u lakoći održavanja Vašeg doma!

ID Oglasa: #165870477
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.