slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Gorionik za Tig LIFT MAR-POL

55 €Fiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
394
8
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Zlatni alati 024
Član od 22.06.2018.
kp izlog

Model: M7936301 Gorionik za Tig Lift Mar - Pol

 

Komplet sadrži:

  • dugi pluto
  • kratki pluto
  • keramički porcelan veličine 5, 6, 7
  • stezne čaure 2,4 mm 2,0 mm 1,6 mm
  • difuzor (konektor) 2.4mm
  • dužina užeta s ručkom je cca 4m
  • ukupna dužina sajle s ručkom je cca 6,2 m

TIG gorionik za zavarivanje sa priključkom 10-25 - gasni kabel cca 4 m dužine cca 6 m omogućava jednostavno pričvršćivanje cilindra dalje od aparata za varenje, što je važno za sigurnost. Matica gasne cevi prema reduktoru je 19 mm.

Univerzalna, robusna ručka / gorionik za zavarivanje WP-17-VTIG PODIZANJE sa ventilom daje mogućnost zavarivanja TIG metodom (u argonskom štitu), pri spajanju na obični inverter MMA aparat za zavarivanje (za obložene elektrode).

Dužina kabela 4m, debeo strujni kabel, zahvaljujući čemu je prilagođen za rad na većim strujama, duže vreme rada, manje se zagrijava.

Univerzalni, čvrsti gorionik za zavarivanje / gorionik s tipom ventila (WP-17-V ili pod drugim nazivom SR17V) s priključkom LW 10-25 odgovara većini uređaja za zavarivanje dostupnih na tržištu.

Daje mogućnost TIG zavarivanja (u argonskom štitu), kada se spoji na obični inverterski MMA zavarivač (za obložene elektrode).

Slično, nakon spajanja ovog gorionika na višenamjenski uređaj za zavarivanje tipa: MIG + MMA + TIG LIFT, možete zavarivati ​​koristeći TIG metodu.  Takve mogućnosti pružaju korištenje gasnog ventila u ručki.

Ergonomska ručka osigurava visoku udobnost rada.  Ručka ima visokokvalitetnu gumenu navlaku koja štiti kabele od habanja.

 

Novo i ne korišćeno, u fabričkom pakovanju!

Garancija na početnu ispravnost!

Robu šaljemo kurirskom službom, plaćanje prilikom preuzimanja.

Pogledajte i moje ostale oglase klikom na Kp izlog.

 

ID Oglasa: #148084942
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.