slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

BRUSILICA stona HAINA 4 u 1 od 1500 W Novo

120 €Fiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
194
5
pre 15 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Zlatni alati 024
Član od 22.06.2018.
kp izlog

Model: HM-7202  Stona brusilica Haina 4 u 1 od 1500 W

 

Ovo je višenamenska brusilica u kombinaciji s brusnom trakom i brusnom pločom.

Stona tračna brusilica, ravna brusilica i podesiva kružna brusilica s diskom.  Praktičan sto sa rotirajućim, podesivim uglom.  Preporučujemo ga za obradu metalnih i drvenih elemenata, brušenje i fino brušenje.  Stalak za tračnu brusilicu čak bi se mogao opisati kao uređaj dva u jednom. Na jednom uređaju možemo odmah primeniti dve funkcije.  Budući da je univerzalni alat, ima funkciju brusilice s trakom i diskom.

Snažan i tih motor omogućuje odgovarajuće performanse.  

Među prednostima uređaja je njegova promenljivost.  Cela jedinica, zajedno sa brusnom trakom, može se naginjati za 90° , iz vodoravnog u uspravan položaj.

Dodatni radni sto je opremljen uglomerom - može se naginjati u rasponu od 45° a može se premestiti na stražnju stranu uređaja, tako da se može koristiti i za tračno brušenje.  

Brusni disk se može jednostavno pričvrstiti pomoću čičak trake.  Struktura celog uređaja izrađena je od livenog gvožđa, što osigurava izvrsnu stabilnost, bez obzira na pritisak kojem je uređaj izložen tokom brušenja.

Krajnji rezultat je uvek izvrstan. Uređaj je opremljen usisivačem prašine a može se pričvrstiti na radni stol.

 

Novo i ne korišćeno, u fabričkom pakovanju!

Garancija na početnu ispravnost!

Robu šaljemo kurirskom službom, plaćanje prilikom preuzimanja.

Pogledajte i moje ostale oglase klikom na Kp izlog.

ID Oglasa: #148786739
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.