slika
slika
1 od 2

Brusilica Žirafa 600W

32.490 din

Velika Plana
Kao novo - nekorišćeno
48
1
pre 10 dana
Plana Promet doo
Član od 03.10.2020.
Svi oglasi

Vrhunska brusilica GRAPHITE za duga doseg sa motorom od 600 W dizajnirana je za obradu gipsanih površina.

Brusni točak ima direktan pogon bez međuvratila. Alat omogućava kontinuirano podešavanje brzine rotacije glave u opsegu 600 do 1500 o/min. Prečnik brusnog točka je 225 mm.

Produžni krak brusilice je podesiv u opsegu 1100 do 2000 mm.

Sistem za usisavanje prašine sa nastavkom za usisivač garantuje čisto i uredno radno mesto. Pored toga, brusilica je opremljena dodatnom podesivom ručkom i kontinuirano podesivom glavom glave sa radnom podlogom. Ručka ima gumene zaštitne podloge za udobnost i stabilnost prilikom brušenja. Radna podloga je zaštićena štitnikom četke za dodatnu sigurnost. Zahvaljujući pričvršćivanju na kuku, zamena istrošenog brusnog papira je trenutna. Brusilica za dugo dosezanje ima dugački kabl za napajanje od 5 metara i elastično usisno crevo koje se može razvući od 1,2 do 4 m. Zaštitna vilica postolja za usisno crevo ima funkciju postolja brusilice tokom pauza na poslu. Set brusilice uključuje: Brusni papir, usisno crevo, produžnu ruku, redukcione čaure, naramenicu i meku vreću.

ID Oglasa: #153834669
Informacije

Radno vreme 7:00-20:00

Robu saljemo brzom postom o Vasem trosku.

U poruci napisite koji proizvod porucujete, ime i prezime, adresu i broj telefona za slanje.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.