slika
slika
1 od 2

Ugaona Brusilica dodatak za srafilicu

1.200 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
83
4
pre 12 dana
Odgovara na 0% poruka.
Moj Shop 064/555-4765
Član od 23.03.2017.

Lako se menja - Glave za ugaone brusilice štede vas od kupovine nove ugaone brusilice. Potrebno vam je samo malo vremena da izmenite bušilicu. Uštedite svoj novac i vreme.

2、Jednostavan za upotrebu - Set pretvarača ugaone brusilice U poređenju sa tradicionalnim ugaonim brusilicama, ova ugaona brusilica je delimično lakša i prenosivija. Lakše za skladištenje. Pogodnije za upotrebu.

3、Neklizajuća ručka - Bočna ručka kompleta glave za konverziju ugaone brusilice je dizajnirana da vam pruži bolje prianjanje na mašini kada je u upotrebi. Izbegavajte neočekivane situacije kao što je klizanje mašine. Neka ga koristite bezbedno.

4、Instalacija koja štedi vreme - Proces konverzije adaptera za ugaone brusilice je veoma jednostavan. Koristite dva ključa koji će vam pomoći da lako rastavite i sastavite. Pogodno za kućnu upotrebu.

5、Pogodno za uzimanje - Konverzija električne bušilice je male veličine i veoma pogodna za svakodnevnu upotrebu. Nosite ga u kompletu bez da zauzimate previše prostora za skladištenje. Pogodno za skladištenje i izlazak na posao.

Opis: Ugaona brusilica je pogodna za ručnu bušilicu i litijumsku bušilicu.

Mogu se zameniti različiti listovi testere. Mala veličina, laka za nošenje i skladištenje.

Lako se instalira.

Drška protiv klizanja, sigurna za upotrebu.

Specifikacija:

Materijal: ABS + metal

Prečnik bušaće šipke: oko 7 mm / 0,27 inča

Težina paketa: oko 500 g / 1,1 lb Dužina predmeta: oko 150 mm / 5,9 inča

ID Oglasa: #161767708
Informacije
LIČNO PREUZIMANJE JE MOGUĆE U PANČEVU ILI SLANJE KURIRSKOM SLUŽBOM NA ADRESU KOJU NAVEDETE PRILIKOM PORUČIVANJA PROIZVODA.

Zbog prevelikog broja poruka nismo u mogućnosti da odgovorimo na sve poruke, zato Vas molimo da nas kontaktirate.

UKOLIKO SU VAM POTREBNE VIŠE INFORMACIJA MOŽETE NAS KONTAKTIRATI  NA 064/555-4765 VIBER/KP/POZIV/SMS
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.