slika
slika
slika
1 od 3

Bežična bušilica od 12V

3.500 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
4
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Bežični dizajn Bez kabla koji bi vas sputavao možete se slobodno kretati i raditi čak i na mestima na kojima nema struje! Dve brzine Izaberite veću (1350 obrtaja u minuti) ili manju (350 obrtaja u minuti) brzinu i promenite je lako prilikom rada jednostavnim pritiskom na dugme! Različite burgije Uz pomoć kompleta različitih burgija moći ćete da bušite rupe različitih veličina i uz veliku preciznost! Dva smera Možete jednostavno u toku rada promeniti smer okretanja glave bušilice radi postizanja različitih efekata! Velika snaga za najefikasnije bušenje Zaboravite na glomazne bušilice sa kablovima koji vam smetaju pri radu. Bežična bušilica od 12V je najbolji alat za svakog majstora! Krećite se slobodno dok radite, čak i na mestima gde nema struje. Litijumska baterija Litijumska baterija od 12V pružiće vam mnogo sati rada, a možete je i lako napuniti ili zameniti kada se istroši! Gumena obloga Ručica obložena gumom pružiće vam osećaj udobnosti i sprečiće da vam bušilica klizi iz ruku! Jednostavne kontrole Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu obu bušilicu možete koristiti i jednom rukom! Zaštitna kutija Bušilicu ćete dobiti u kutiji koja će je štititi i koja će vam omogužiti da je ponesete sa sobom kada vam treba! Dodatne informacije o proizvodu Karakteristike Tip bušilice: Bežična Voltaža: 12V Baterija: Litijumska Brzina: 0-350 / 0-1350 obrtaja u minuti Težina: 1,9kg Materijal: Metal, Plastika, Guma Paket sadrži 1x Bežična bušilica, 2x Baterija, 1x Punjač, 1x Adapter za punjač, 5x Burgija, 7x Bitova, 10x Nasadnih ključeva, 1x Elastični produžetak, 1x Zaštitna kutija Dimenzije / Upotreba Upotrebljava se za: Bušenje i šrafljenje

ID Oglasa: #165884280
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.