slika
slika
slika
1 od 3

Stona testera za metal 355mm CHS 355 Milwaukee NOVO!

44.000 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
29
0
pre 9 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Igor
Član od 14.04.2021.
Svi oglasi

Stona testera za metal Milwaukee CHS 355 sa diskom od 355mm predstavlja vrhunac inženjerske izvrsnosti i dizajnirana je da zadovolji potrebe najzahtevnijih profesionalaca u metaloprerađivačkoj industriji.

Opremljena snažnim motorom od 2300 W i brzinom od 3.800 obrtaja u minuti, ova testera obezbeđuje neprevaziđene performanse, preciznost i efikasnost u radu sa metalom.

Motor od 2300 W omogućava testeri CHS 355 da se nosi sa najzahtevnijim zadacima sečenja, nudeći izvanrednu brzinu i snagu. Brzina od 3.800 obrtaja u minuti garantuje čiste i precizne rezove kroz različite vrste metalnih materijala.

Funkcija zabravljenja omogućava korisnicima da sigurno transportuju testeru, držeći je zatvorenom i zaštićenom od oštećenja tokom premeštanja.

Sa mogućnošću podešavanja ugla od -45° do +45°, CHS 355 omogućava korisnicima da izvrše precizne rezove pod različitim uglovima, što je čini izuzetno fleksibilnim alatom za različite aplikacije sečenja.

Integrisana brzo podesiva stega olakšava fiksiranje profila i osigurava stabilnost tokom sečenja, što doprinosi preciznosti i sigurnosti operacija.

Funkcija zabravljenja vretena omogućava brzu i laku promenu sečivog diska, čime se smanjuje vreme potrebno za pripremu i omogućava efikasniji radni proces.

Dizajn sa spoljašnjim otvorima za četkice omogućava korisnicima da lako zamene četkice, produžavajući životni vek motora i osiguravajući kontinuirano visoke performanse.

Integrisani metalni ventilator ne samo da poboljšava hlađenje motora već i povećava izdržljivost i radni vek testere, čineći je pouzdanim izborom za profesionalnu upotrebu.

Robusno postolje od presovanog čelika dodatno doprinosi stabilnosti i dugovečnosti celokupne konstrukcije, čineći Milwaukee CHS 355 pouzdanim partnerom na svakom gradilištu ili radionici.

Stona testera za metal Milwaukee CHS 355 predstavlja vrhunski izbor za profesionalce koji traže pouzdan, snažan i precizan alat za rad sa metalom.

Sa svojim impresivnim skupom karakteristika i prednosti, od snažnog motora do praktičnih funkcija za sigurnost i održavanje, CHS 355 nudi sve što je potrebno za efikasno, sigurno i precizno sečenje metalnih materijala.

Bilo da se radi o radu na gradilištu, u radionici, ili za potrebe specifičnih projekata, Milwaukee CHS 355 je alat koji može ispuniti i najzahtevnije zadatke.

Karakteristike proizvoda:

Snaga motora 2300 W

Brzina 3.800 o/min

Prečnik testere 355/25.4 mm

Kapacitet rezanja:

kutijasti profil 90°/45° 115 x 80 mm

okrugli profil 90°/45° 125 x 100 mm

L profil 90°/45° 130 x 80 mm

Težina 18.0 kg

NOVO! NOVO! NOVO!

ID Oglasa: #166174771
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.