slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Punjac Akomulatora AEG Werk WM10

7.490 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
565
8
pre 13 dana
Odgovara na 80% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog

Punjac Akomulatora AEG Werk WM10

AEG VM radionica punjač 6 je snažni potpuno automatski mikroprocesorski punjač sa funkcijom automatskog pokretanja koji je pogodan za sve uobičajene baterije od 6 i 12 volti. Ima maksimalnu struju punjenja od 12V / 6A i smanjenu struju punjenja od 2 A za nežno punjenje malog kapaciteta baterije. Funkcija punjenja (2A) idealna je za sezonska vozila kao što su tajmeri, Cabrio, bicikl. Potpuno automatski mikroprocesorski punjač ne zahteva ručno zaustavljanje procesa punjenja. Punjač je sklopljiv i uključuje zaštitne izolirane terminale baterije, robusno metalno kućište sa integrisanom ručkom za nošenje i indikatorom napunjenosti baterije. LED displej prikazuje način punjenja, obrnuti polaritet kao i kvar jedne baterije. AEG VM radionica punjač 6 je u temperaturnom opsegu od -20 ° C do + 40 ° C, a mogu se koristiti zaštitne funkcije kao što su zaštita od preopterećenja i kratkog spoja, kao i pregrevanje i obrnuti polaritet. VM radionica za punjenje 6 je namenjena sledećim vrstama: mokre baterije, olovna kiselina, olovni gel, EFB, AGM.

Funkcija punjenja kapljicama 2 A.
Prikaz statusa punjenja u%
Izolovani terminali baterije
Teško metalno kućište
Činjenice
Opcionalno smanjena struja punjenja 2 A za nežno punjenje malih kapaciteta baterija
2 Prolazna funkcija punjenja idealna za sezonska vozila
Nije potreban ručni postupak zaustavljanja punjenja
Izolovani terminali baterije
Robusno metalno kućište sa integrisanom ručkom za nošenje
Prikaz statusa punjenja u%
Min. Napon funkcije 0,5V / napon baterije
Sigurnosne funkcije: Zaštita od preopterećenja i kratkog spoja, kao i zaštita od pregrevanja i obrnutog polariteta
LED displej za režim punjenja, preokret polariteta i neispravnu bateriju


Roba je uvoz iz Nemačke i Francuske. Proizvedena je za tržište EU, shodno tome je takvog kvaliteta. Predmet prodaje je ono što je u opisu oglasa i što vidite na slikama. Sva roba se proverava pre slanja. U slučaju da robu želite da vratite ili zamenite, roba se vraća bez otkupnine u originalnom pakovanju sa svim pripadajućim delovima. Robu mozete vratiti ili zameniti u roku od dva dana od prijema robe ukoliko roba ne odgovara opisu oglasa i slikama iz oglasa. Kada utvrdimo da je proizvod naš i neoštećen, novac se vraća kupcu u iznosu cene proizvoda(troškove vraćanja snosi kupac).

Kupovinom vise artikala ostvarite popust. Isporuka je brzom poštom na teritoriji Srbije danas za sutra. Može i lično preuzimanje.

Za više informacija pozovite 0649304444 Miloš

Pogledajte moj KP Izlog-HVALA

 
ID Oglasa: #130236128
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.