slika
slika
slika
1 od 3

Xiaomi Mi Cordless Precision Screwdriver Kit električni alat

4.990 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
426
15
pre 15 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Mega-Tehnika
Član od 10.09.2020.
Svi oglasi

Na stanju. Dostupno odmah za preuzimanje ili isporuku.

 

Baterija: 350mAh, vreme punjenja 160 - 200min
Brzina bez opterećenja: 170rpm
Maksimalni ručni obrtni moment: 3Nm
Nastavci: PH000/PH00/PH0/PH1; P2/P5; H0.7/H0.9/H1.5/H2.0; W1.5; SL1.5/SL2.0; Y0.6/Y1; T2/T3/T4; Tri-wing - 2.3, TH5/T6H/T8H/T9H/T10H; C4 k 45 mm za PH0/PH1/SL2.0/T8H/T10H/H2.0, C4 k 28 mm za sve ostale tipove


Električni precizni odvijač - Povećana efikasnost preciznosti


Zahvaljujući snažnom magnetnom motoru sa brzinom do 170 obrtaja u minuti* i potpuno metalnim menjačem, šrafciger ima koncentričnost nastavka za uvrtanje ne više od 0,2 mm* kada se okreće za veću efikasnost.

Kompaktan dizajn sa izuzetno dugim trajanjem baterije
400+ preciznih šrafova pri jednom punom punjenju. Odvijač ima prečnik osovine od samo 16,4 mm*. Ugrađena punjiva litijumska baterija je moćna i dugotrajna i može da obradi 400+ preciznih šrafova jednim punim punjenjem*.


24 x S2 čelični precizni nastavci za uvrtanje u 9 glavnih tipova.


24 x visokokvalitetni S2 nastavci za šrafove od alatnog čelika su izdržljivi i čvrsti i imaju tvrdoću do 60HRC*. Preciznih nastavci za uvrtanje šrafova idealni su za demontažu i sklapanje većine standardne elektronike i novih malih kućnih aparata.

 

 

Intuitivan dizajn dugmića mekanih na dodir


Naučite kako da ga koristite za kratko vreme: Jednostavno pritisnite prednje dugme R da biste zašrafili i zadnje L dugme da biste odšrafili. Dugme je napravljeno od TPU meke gume i zahteva meki pritisak prsta, što štedi vašu energiju kada radite duže vreme.


Nizak centar gravitacije za veću kontrolu i neklizajuća tekstura za lako držanje


Unutrašnja struktura glavnog tela odvijača je stalno prilagodljiva kako bi se obezbedilo uravnoteženo težište i poboljšalo rukovanje. 3D neklizajuća tekstura na ručki povećava trenje za sigurnije držanje odvijača tokom upotrebe.


Kućište od aluminijumske legure


Kućište za skladištenje i telo odvijača su napravljeni od visokokvalitetne legure aluminijuma, što ih čini udobnim za držanje. Eloksirana površina je neklizajuća i otporna je na znoj i manje je sklona rđi.


Univerzalni port za punjenje tipa C


Mi električni alat sa indikatorom upozorenja za bezbrižno punjenje. Tip-C port za punjenje je kompatibilan sa kablovima za punjenje popularnih elektronskih proizvoda, čineći punjenje praktičnijim. Indikatori pored priključka za punjenje vas odmah upozoravaju kada je baterija prazna i prikazuju status punjenja.


Mi Električni alat je prošao 13 bezbednosnih testova baterije i 3 bezbednosne funkcije punjenja za veću bezbednost. *

 

*Testove tvrdoće šrafova izvršila je Nacionalna stanica za nadzor i ispitivanje kvaliteta hardvera alata lake industrije u Šangaju. Izveštaj br. : G20200215.

* Bateriju je testirala kompanija Southern Testing Compani Kineske grupe za sertifikaciju i inspekciju. Izveštaj br. : SET2019-08673.

*Testove zaštite baterije sprovela je kompanija Precise Testing &Certification (Guangdong) Co. , Ltd. ; Izveštaj br. : PTC20032303001S-GB01.

*Svi podaci na ovoj stranici su iz HOTO laboratorije.


  • Dimenzije 201.8 x 74.2 x 25.2mm
  • Materijal S2 čelik; kućište aluminijumska legura
  • Model MJDDLSD003QW
  • Originalni naziv Xiaomi Mi Cordless Precision Screwdriver Kit


Garancija: 24 meseca


Proizvod je nov,  nekorišćen i dolazi u originalnom, neotpakovanom pakovanju sa važećom garancijom od dana kupovine.  Svi proizvodi u našem asortimanu su isključivo novi, isključivo uvezeni od strane zvaničnog (generalnog) uvoznika za dati brend, poseduju svu prateću dokumentaciju i u slučaju bilo kakve potrebe, garancija se ostvaruje u Srbiji kod ovlašćenog uvoznika.  

Plaćanje možete obaviti pouzećem (kuriru na ruke nakon što Vam preda proizvod) ili na račun naše firme (po dostavljenom predračunu sa podacima za uplatu).  
Pakovanje proizvoda je dodatno obezbedjeno kako bi se izbegla i najmanja mogućnost oštećenja prilikom transporta.

Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem KP poruka, telefonom ili SMS porukom, kako Vama najviše odgovara.

ID Oglasa: #139580612
Informacije
  • Kao registrovano preduzeće, obezbeđujemo Vam sigurnu kupovinu bilo da kupujete kao fizičko ili pravno lice.
  • Isključivo novi proizvodi, u originalnom pakovanju, sa domaćom garancijom ostvarivom u Srbiji.
  • Uz svaki proizvod dobijate fiskalni račun, ukoliko kupujete kao pravno lice dobijate fakturu sa iskazanim PDV-om (firma je u sistemu pdv-a).
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.