slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Deciji rucni mini mikroskop/ led lampa/podesavanje blizine

1.990 dinFiksno

Raška
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
22
3
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nikola Nikolic
Član od 04.09.2021.
kp izlog

Opis proizvoda:

• Visoko povećanje: Ovaj ručni mikroskop kit nudi visoko povećanje od 60X i 120X, što korisnicima omogućava istraživanje mikroskopskog sveta izbliza i lično.

• LED svetlo: LED svetlo laboratorijskog kvaliteta osigurava jasno i svetlo osvetljenje, poboljšavajući vidljivost uzoraka.

• Edukativna igračka: Idealna za kućno obrazovanje, ovaj mikroskop može stimulisati interes dece za biologiju.

• CE sertifikovan: Sertifikovan prema evropskim standardima (CE), ovaj mikroskop ispunjava zahteve bezbednosti i kvaliteta.

 

Džepni mikroskop je oblikovan tako da odgovara dečjim rukama, čime se portabl mikroskop čini udobnijim za držanje.  

Mikroskop za decu može pružiti efekte posmatranja luka pod različitim povećanjima pod mikroskopom. Mikroskop za decu podržava više povećanja od 60X-120X, što zadovoljava potrebe učenika.

Mini mikroskop dolazi sa LED izvorom svetlosti, blagim i nežnim za oči. LED izvor svetlosti može se koristiti za podešavanje svetlosti. Dodatni izvor svetlosti zadovoljava zahteve istraživanja u različitim okruženjima.

Poseduje i tockic za podesavanje fokusa.

Točkić za zumiranje se može ručno podesiti kako biste brzo dobili jasnu sliku.

ID Oglasa: #165670040
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.