slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Starter testere Stihl MS 192T 193T

1.680 din

Kikinda
Novo
72
0
juče
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
✅AgroMOTO - 061/25-25-444
Član od 21.01.2022.
kp izlog

Starter za Stihl MS 192T i 193T testere je ključni deo koji omogućava lako pokretanje motora vaše testere. Ovaj starter, proizveden od strane kompanije Sword, specifično je dizajniran za modele Stihl MS 192T i 193T, obezbeđujući savršeno pristajanje i optimalne performanse.

Evo nekoliko ključnih karakteristika ovog startera:

  • Precizna kompatibilnost: Starter je pažljivo prilagođen modelima testera Stihl MS 192T i 193T, osiguravajući savršeno pristajanje i jednostavnu instalaciju.
  • Visokokvalitetni materijali: Izrađen je od izdržljivih materijala visokog kvaliteta, što garantuje dugotrajan rad i pouzdanost u različitim uslovima.
  • Jednostavna zamena: Zahvaljujući intuitivnom dizajnu i preciznim dimenzijama, ovaj starter se lako montira na vašu testeru bez potrebe za dodatnim prilagođavanjem.
  • Olakšava pokretanje: Glavna uloga startera je olakšavanje pokretanja motora testere, što je posebno korisno pri hladnom startu ili nakon dužeg perioda nekorišćenja.

Zamena starog ili oštećenog startera novim Starterom za Stihl MS 192T i 193T od kompanije Sword je pouzdan izbor koji će vam pomoći da održavate vašu testeru u optimalnom stanju i osigurate nesmetan rad. Investirajte u ovaj starter kako biste osigurali efikasno pokretanje motora vaše testere i uživali u besprekornom radu.

ID Oglasa: #143572447
Informacije

 ❗ Kontaktirajte nas prvo putem KP poruka pre poručivanja, radi provere dostupnost artikala.

 

CC pakete ne šaljemo.

✅ Troškovi isporuke su 430 din. Isporuka 2-5 radnih dana (ne računa se vikend), putem AKS ili Pošte.

✅ Plaćanje pouzećem.

✅ Proizvodi su novi sa 2 god. saobraznosti. Fiskalni račun se isporučuje sa robom.

⭐️ Kompletna ponuda: agromoto . rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.