slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Aiker 8006 150 PSI mini kompresor/pumpa na baterije

3.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
213
22
pre 12 dana
Odgovara na 60% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
kp izlog

AIKER Portable Air Compressor, 2X Fastest Inflator 150PSI High Performance Chip Aluminum Alloy Body SOS Emergency Light Mini Portable Compressor for Car/Motorcycle/Balls/Bicycle

 

【2Ks brže naduvavanje】Moćni AIKER kompresor za gume opremljen je posebnim integrisanim čipom visokih performansi, referentnim turbo dizajnom koji vam omogućava da brzo naduvate gume, dostižući maksimalni pritisak od 150 PSI i snažniji saobraćaj. . Za gumu za drumski bicikl (0-45 PSI) potrebno je samo 20 sekundi, a za automobilsku gumu 195/55/R15 (0-36 PSI) ni za 6 minuta.


【Visokokvalitetni aluminijumski dizajn i prelepa torba za skladištenje】Po prvi put, naš AIKER akumulatorski kompresor za gume napravljen je od visokokvalitetnog kućišta od legure aluminijuma, što ga čini izdržljivijim i otpornijim na padove, dok dizajn ventilacije Honeicomb poboljšava efikasnost naduvavanja i rasipanje toplote . Uključili smo i simpatičnu EVA torbu za nošenje i čuvanje malih predmeta - zaista odlična ideja!


【Pover Bank &SOS lampa za hitne slučajeve】Kompresor za gume na baterije ima ugrađenu bateriju od 2000 mAh koja takođe ima 5V/1A USB izlaz koji se može koristiti kao dodatna baterija za punjenje mobilnih telefona ili digitalnih uređaja. Dok vam ugrađeno LED svetlo omogućava naduvavanje guma noću, a SOS režim svetla za hitne slučajeve povećava vaše šanse za preživljavanje u divljini ili u vanrednim situacijama.


【Detekcija vazdušnog pritiska u realnom vremenu/automatsko isključivanje】 LCD ekran visoke definicije prikazuje vrednosti pritiska u realnom vremenu i unapred podešene vrednosti za tačno očitavanje i posmatranje statusa pritiska u gumama. Kada se dostigne unapred podešeni pritisak, vazdušni kompresor se automatski isključuje, eliminišući potrebu za ručnim radom i čineći ga bezbednim i efikasnim. Postoje 4 režima jedinica PSI, kPa, BAR i KG/CM²

ID Oglasa: #160008008
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.