slika
1 od 1

WOMAX Bezuljni kompresor W-OFK 35

23.900 din

Beograd
Novo
41
3
pre 12 dana
Odgovara na 70% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Srdjan Petrovic
Član od 10.05.2012.
kp izlog

• NAPON: 230V 50Hz omogućava pouzdano napajanje i stabilan rad kompresora
• SNAGA MOTORA: 1.6 kW pruža dovoljno snage za različite primene, od kućne upotrebe do profesionalnih zadataka
• KAPACITET VAZDUHA: Izlazni kapacitet od 165 L/min osigurava efikasno i brzo punjenje pneumatskih alata
• RADNI PRITISAK: Stabilan radni pritisak od 8 bar omogućava precizno upravljanje alatima
• ZAPREMINA REZERVOARA: Rezervoar od 35 L pruža dugotrajnu upotrebu bez potrebe za čestim dopunjavanjem


Tražiš pouzdanog pomoćnika za rad u garaži ili radionici? WOMAX Bezuljni kompresor W-OFK 35 je pravi izbor za tebe. Sa naponom od 230V i frekvencijom od 50Hz, ovaj kompresor obezbeđuje stabilnost i pouzdanost koja ti je potrebna za sve vrste poslova.

Snaga motora od 1.6 kW znači da nećeš imati problema sa nedostatkom snage, bilo da se radi o farbanju, čišćenju ili radu sa pneumatskim alatima. Dva cilindra i 2800 obrtaja u minuti garantuju da će tvoj posao biti obavljen brzo i efikasno.

Sa izlaznim kapacitetom vazduha od 165 L/min, WOMAX kompresor ti omogućava da završiš posao bez prekida. Radni pritisak od 8 bar je idealan za većinu pneumatskih alata, što ovaj kompresor čini svestranim uređajem za različite primene.

Zapremina rezervoara od 35 litara znači da nećeš morati stalno da prekidaš rad kako bi dopunio vazduh. To ti omogućava da se fokusiraš na posao koji obavljaš, a ne na kompresor.

ID Oglasa: #164952406
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.