slika
slika
1 od 2

Freza za ručnu obradu zemlje 20 cm Irgot Tools 019551

4.600 dinFiksno

Beograd
Novo
26
1
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Volim svoj dom
Član od 16.11.2018.
Svi oglasi

Freza za ručnu obradu zemlje 20 cm Irgot Tools

je višenamenska i obavezna alatka u vašem vrtu. Namenjena za međurednu obradu, za usitnjavanje.  Freza za ručnu obradu zemlje 20 cm Irgot Tools je za sve vas koji se bavite uzgajanjem voća i povrća, volite baštovanstvo i uživate u sređivanju staklenika. Freza za ručnu obradu zemlje 20 cm Irgot Tools je izrađena od visokokvalitetnog čelika otpornog na habanje, idealna je za kultivaciju i provetravanje zemljišta nakon riljanja.  Freza za ručnu obradu zemlje 12 cm Irgot Tools napravljena od manganskog čelika, podobna je za međurednu kultivaciju zemljišta u stakleniku, voćnjaku, vrtu ili bašti.  Pravi je izbor kod pripreme zemljišta pre sađenja voća (malina, jagoda, kupina) i povrća (luka, paprike, šargarepe, krompira) pomažući u okopavanju i plevljenu.   Freza za ručnu obradu zemlje20 cm Irgot Tools vam pomaže da povećate obim obradivog zemljišta za oko 20-50% usitnjavanjem i omekšavanjem zemljišta koje je prirodno tvrdo i zbijeno od gaženja. Prodaje se bez držalje koju možete kupiti u poljoprivrednoj apoteci. Kultivacija zemljišta (usitnjavanje) je proces uklanjanja površinske pokorice nastale na zemljištu doprinosi boljem protoku vazduha što pozitivno utiče na razvoj aerobnih mikroorganizima koji su zaduženi za razlaganje i mineralizaciju hranljivih materija u zemljištu. Kultivacija omogućava biljkama bolji pristup vodi i vazduhu i na taj način doprinosi boljoj vegetaciji. Pogodnosti freze: Sečivo na frezi je napravljeno tako da savršeno uranja u zemljište, pri čemu ga sitni, meša i rastresa, ostavljajući tlo meko i podobno za sađenje. Ovako obrađeno zemljište ima bolji PVK (poljski vodni kapacicet) što dodatno olakšava dotok i zadržavanje vode u dublje slojeve zemljišta, pa zemljište nije potrebno često dodatno zalivati.  Takođe, zbog lakoće i jednostavnosti korišćenja, freza za ručnu obradu zemljišta je pogodna je za mlađe kao i za starije članove porodice.  Na ovaj način i i najmlađima je omogućeno da na vreme razviju zdrave navike, provedu više vremena u prirodi i aktivno učestvuju u porodičnim poslovima.  

 

Karakteristike:

Beta osigurač,

Boja: crveno/crna,

Dimenzije: 32x21x19cm,

Flah 20x3mm,  

Flah 30 x 5mm,

Kaljeni manganski čelik 3mm,

Konusna čelična bešavna cev 3/4 cola,    

Lim 2mm Ø125mm,    

Osovina Ø 12mm,

Težina: 2.23kg

Dimenzije: 20 cm

Materijal: Manganski čelik

Manganski nož, naoštren sa obe strane 

Oštrica od kaljenog manganskog čelika debljine 3mm 

Prodaje se bez držalje (možete kupiti u poljoprivrednoj apoteci, kao za grabulje)

Za međurednu kultivaciju zemljišta u stakleniku, voćnjaku, vrtu ili bašti 

Odseca korov iz korena ostavljajući tlo meko i rastresito

Dovoljno je proći kroz zemljište dva do tri puta nakon čega ga možete posuti prihranom

Pomaže da povećate obim obradivog zemljišta za oko 20-50% usitnjavanjem i omekšavanjem zemljišta  koje je prirodno tvrdo i zbijeno od gaženja

 

Cena dostave: 540 RSD

 
ID Oglasa: #165299609
Informacije

Mi smo registrovana firma sa preko 15 godina rada

Radno vreme: 8-16 h radnim danima i subotom

Uz svaki proizvod se dobija fiskalni račun, važi standardna zakonska garancija za sve porizvode( sačuvati račun nakon kupovine)

Svi proizvodi su novi i fabrički upakovani

Za sve informacije nam se obratite porukom u dm, ili na telefone:

064/8296985,  011408-2174

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.