slika
slika
slika
slika
1 od 4

Glodalo kroner hroner nož alat za kosinu kosine koso glodalo

95 €Fiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
25
7
pre 14 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko
Član od 20.11.2023.

Fotografija 1, 2: koso, 4 zuba, 10 stepeni, 30+mm, R122mm, r30mm - 95 evra

Fotografija 3,4: koso, 4 zuba, 10 stepeni, 30+mm, R119mm, r35mm - 95 evra

 

 

Novo. Visokokvalitetni brzorezni čelik.

 

Na stanju i spremna za slanje i kosa glodala sa 6 zuba, kao i kosa glodala sa 4 zuba i 4 predrezača. Kosa glodala će biti dodavana u ovaj oglas. Alati se redovno dodaju i redovno ažuriraju. Oglas se briše, pa ručno obnavlja i tom prilikom se brišu fotografije prodatih artikala. Fotografija artikla odgovara alatu koji dobijate. Kako svih artikala ima po više komada na stanju, fotografija artikla aktivnog za prodaju se non stop menja nakon prodaje. Na stanju su alati istog profila, a za različite prečnike rupa na mašini (često). Pitajte sve što vas zanima.

ID Oglasa: #165972727
Informacije

Na opciji "SVI OGLASI" možete videti i deo ponude drugih alata. Kako je mesto za oglašavanje ograničeno, za sve informacije o drugim vrstama alata (glodala, kroneri, testere, cirkularne testere, oberfrezer glodala itd. ) i stanju, pošaljite KP poruku.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.