slika
slika
1 od 2

Glodalo kroner hroner nož alat za plotovanje tablice ispune

130 €Fiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
14
1
pre 11 dana
Odgovara na 78% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Marko
Član od 16.12.2008.

Alat za plotovanje, takođe poznat pod nazivom tablice ili ispune. Spoljni prečnik alata 200mm, za prečnik osovine 30mm. Alat je donji (radi odozdo u odnosu na drvo i molim Vas da pre kupovine pitate u poruci ukoliko ne razumete šta znači gornji i donji alat). Profil alata možete videti na fotografiji 2.

 

Novo. Visokokvalitetni brzorezni čelik. Sva pitanja postavite KP porukom.

 

Za sve informacije o drugim vrstama alata (glodala, kroneri, testere, cirkularne testere, oberfrezer glodala itd. ) i stanju, pošaljite KP poruku.

ID Oglasa: #166099758
Informacije

Na opciji "SVI OGLASI" možete videti i deo ponude drugih alata. Kako je mesto za oglašavanje ograničeno, za sve informacije o drugim vrstama alata (glodala, kroneri, testere, cirkularne testere, oberfrezer glodala itd. ) i stanju, pošaljite KP poruku.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.