slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

TackLife PTA01H džepni set za bušenje rupa 45 delova

4.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
113
3
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Miroslav
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi

TACKLIFE 45-delni set uboda za džepne rupe, uključuje magnetnu ugradnju za rupe, burgije i vodiče i granične prstenove, vijke i drvene čepove, kvadratni odvijač i šesterokutni ključ za DIY stolarske projekte, PTA01H

 

Napomena: Da biste postigli najefikasnije moguće bušenje, izmerite dubinu drvene ploče pre bušenja.

 

Jednostavan za upotrebu:  Magnetna stezaljka je dizajnirana da olakša instalaciju i upotrebu proizvoda, kao i za brz i lak rad, što ga čini jednim od najbržih i najjednostavnijih uređaja.

 

Napredna preciznost rupe:  Razuman ugao od 15 stepeni smanjuje veličinu žleba za preciznije pozicioniranje rupe.  Dvostruke rupe za džepove za veću efikasnost prilikom probijanja.

 

Pouzdan kvalitet:  Sistem za pričvršćivanje rupa sa aluminijumskom bazom kako bi se osiguralo da proizvod ne ometa pažnju prilikom upotrebe.  Također ima kaljenu vodilicu za bušilicu koja osigurava dug vek trajanja, zajedno sa magnetom za stezanje za upotrebu sa čeličnim stezaljkama.

 

Prenosna torbica:  Izvrsna torba za pohranu, set držača za džepne rupe lako se pakuje i skladišti, praktičniji.

 

Šta dobijate:  3 x burgije: 0,5 cm;  6 x vodilice: 0,5 cm x 2, 0,8 cm x 2, 0,8 cm x 2, 0,9 cm x 2;  20 x Vijci: 4 x 3,5 cm;  3 x obrubni prstenovi: 0,6 cm, 0,8 cm, 1 cm;  Konektor x 1cm;  1 cm;  1 cm;  1 cm;  1 cm;  Konektor x 1cm;  0;  1 x kvadrat Odvijač: 6" 1 x imbus ključ

ID Oglasa: #161350226
Informacije
Pakete šaljem PostExpress-om ili  DExpress-om  , o trošku kupca .

 

Moguće je lično preuzimanje u Novom Sadu , Veterniku ili Futogu .

 

Na nove uređaje dajem garanciju na ispravnost od 3 dana po prijemu robe  , koliko smatram da je sasvim  dovoljno da se ustanovi ispravnost iste .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.