slika
slika
slika
1 od 3

Lupa mala profi lupa 6x lupa 12x lupa lemilica lupa lupa

1.500 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
953
41
pre 9 dana
Odgovara na 0% poruka.
Malimirko064/22-40-550
Član od 13.12.2008.
kp izlog

Mala profesionalna lupa najnoviji model za 2024 godinu
Izuzetno kvalitetno uradjena sa poklopcem za gornji deo stakla tako da kada vam stoji nece padati prasina . Ima osvetljenje u dva nivoa jacina i sa mogucnoscu da ubijete jacinu belila svetla i da ga prebacite u zutilo kao dnevno svetlo . Moze da se stave tri male baterije R3 ili sa malim kablicem da se ukljuci u USB na bilo kom uredjaju . Sa strane imate stalak u koji mozete spustati slobodno vrucu lemilicu , uradjeno malo cetvrtasto udubljenje za sundjer i ima mesto ispred na koje mozete zalepiti smirglu za ciscenje vrha . Sam predmet lemljenja mozete pricvrstiti za dve stipaljke tako da vam ruke ostaju slobodne za rad . Gornji deo lupe sa staklom je pomerajuci u metalnom vratu tako da ga mozete podesiti u poslu kako vam odgovara .
Uvecanje je 6x na velikoj lupi 65mm ili 12x u okcu 15mm na velikoj lupi .

 

Radi lakse i brze komunikacije ukoliko imate pitanja pozovite na 064/22 40 550

Ukoliko zelite da narucite posaljite u poruci 
IME I PREZIME (ako je adresa na poslu i naziv firme u zagradi)
Ulicu i broj (broj stana obavezno ako ima)
Poštanski broj i Mesto
Broj telefona da bi vas kurir lakse dobio .   

ID Oglasa: #132921768
Informacije

Zbog obaveza na poslu nestizem uvek da budem pored racunara i odgovorim na poruke pozovite slobodno u vezi pitanja koja imate ako neodgovorim brzo . Hvala

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.