slika
1 od 1

chemicalworkz ekscentricna polirka 15mm

250 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
283
8
pre 9 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Atika
Član od 19.11.2009.

 

 

Tehnologija Njemačka

 

 

Uronite u svijet Pro serije - naša nova chemicalworkz® Pro Polisher serija postavlja nove standarde u području ekscentričnih strojeva za poliranje - razvijena da zadovolji čak i najviše zahtjeve. Naši DA9 Pro Max, DA15 Pro i DA21 Pro naši su novi vrhunski modeli, razvijeni za profesionalnu upotrebu i nude nenadmašne performanse.

 

 Doživite #nextlevel pripremu vozila s chemicalworkz® DA15 Pro - impresivne performanse susreću maksimalnu preciznost za vrhunsku pripremu boje.

 

 S neusporedivom snagom od 1000 W, ekscentričnim hodom od 15 mm i brzinom od 3000-5300 o/min, naš DA15 Pro je ultimativni alat za profesionalce i entuzijaste koji rade na najvišoj razini. Tijekom razvoja poseban je fokus bio na naprednoj tehnologiji i robusnoj konstrukciji.

 

 Prekidač progresivnog gasa omogućuje fino podešenu kontrolu brzine unutar raspona kotačića za precizno postavljanje željene brzine i podešavanje brzo i bez prekida ako je potrebno. Elektronička kontrola brzine osigurava dosljednu izvedbu, dok uklonjivi kabel od 8 metara mekan na dodir jamči maksimalnu fleksibilnost i lako skladištenje.

 

 LED prstenasto svjetlo pokazalo se vrijednim alatom za olakšavanje rada, pomažući korisniku da jasno vidi područja koja su već polirana. Ovo je osobito korisno za postizanje ravnomjernog rezultata. Uz to, LED prstenasto svjetlo služi kao indikator statusa rotacije podložne ploče. Lako možete vidjeti vrti li se još uvijek u ekscentričnom kretanju ili stoji uspravno. To ne samo da osigurava učinkovit tijek rada, već i sprječava moguće pogreške i osigurava optimalan rezultat poliranja.

 

 DA15 Pro standardno dolazi sa širokim rasponom dodatne opreme. Uz potpornu ploču Pro Plate od 125 mm s optimiziranim dovodom zraka, obujam isporuke uključuje potrebne alate za montažu, zamjenske karbonske četke i robusnu torbu za nošenje za pohranu.

 

 općenito

 

 Dimenzije: 43,5x9x13cm

 

 Težina: 3 kg

 

 Tehnički podaci

 

 Mjenjač: ekscentrični

 

 Hod: 15 mm

 

 Brzina: 3000-5300rpm

 

 Razine brzine: 1-6

 

 Potporna ploča: Ø125 mm Pro

ID Oglasa: #161293614
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.