slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Pčelinji vosak za poliranje drveta Beevax pasta

499 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
568
38
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Nikada ne bacajte nameštaj za koji mislite da mu nema pomoći, jer uz vosak za poliranje svaka drvena površina može izgledati kao potuno nova! Predstavljamo Vam čarobni pčelinji vosak koji svaku drvenu površinu pretvara u novu, a pritom je u potpunosti zaštićuje.

Pažljivo birani prirodni sastojci čine ovaj vosak potpuno bezbednim i za drvo i okolinu Nema nikakvih štetnih hemikalija koje mogu da izazovu nepoželjne reakcije i da šire neprijatne mirise.

Izuzetno je efikasan i učiniće da svaka ogrebotina sa Vašeg nameštaja nestane, a pritom će vrhunski sijati kao da je profesionalno restauiran. Pruža visoki zaštitni sloj od vlage i ne ostavlja lepljive tragove! Rezultati su vidljivi već nakon samo jednog korišćenja, tako da sa malom količinom možete produžiti vek svog nameštaja za narednih deset godina!

Poliranje ovim voskom dobićete noviji i sjajniji izgled nameštaj.  Vosak prodire dubinski ispod površine i time štiti nameštaj duži vremenski period.  Drvo će biti impregnirano i zaštičeno od vlage.

Nema štetnih hemikalija

Vosak za poliranje drveta je potpuno bezbedan za Vašu okolinu! Nemojte se bojati štetnih dejstava i širenja neprijatnih mirisa!

Očuvan i sjajan nameštaj

Rešite se svake pukotine i ogrebotine na nameštaju i pritom ga učinite sjajnim uz jedinstven pčelinji vosak!

Potpuno prirodan preparat

Pažljivo odabrani preparati učiniće ovo sredstvo za poliranje od pčelinjeg voska efikasnim u očuvanju Vašeg nameštaja!

Vodootporan – Više nikada ne morate da brinite da li će vaš drveni nameštaj pokisnuti i propasti! Pčelinji vosak će u potpunosti zaštititi sve drvene površine od kiše i vlage!

Bezbedan za upotrebu – Vosak nije šteta ni otrovan i možete ga bez brige koristiti na svakom drvenom nameštaju poput stolova, ormara, vrata…  Neće ih oštetiti!

Čisti i polira drvene podove – Osim što besprekorno vodi računa o Vašem nameštaju, ovaj vosak će se pobrinuti i za podove. Više ne morate da menjate stare i ishabane podove, jednostavno samo ih ispolrajte ovim voskom i oni će biti kao potpuno novi!

NE LEPI SE – Nemojte brinuti da ćete se na nanetom vosku okliznuti i povrediti. On je 100% bezbedan i ne lepi se. Nanesti ga i odmah ga možete koristiti!

SVEŽ MIRIS – Pored toga što će Vaš nameštaj izgledati kao nov, on će i da miriše divno. Nedeljama ćete uživati u prelepim aromara meda kojima će odisati Vaš nameštaj!

BEZ UPOTREBE VODE – Za nanošenje voska neće Vam trebati voda. Sve što vam je potrebno je vosak i jedna krpica kojom ga utrljavate.

Tehničke specifikacije:

Sastojci: 90% pčelinji vosak, 10% ostali sastojci

Količina: 80 gr + 5 gr

 

 

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

ID Oglasa: #143161746
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.