slika
slika
slika
1 od 3

Pištolj za farbanje - Električni pištolj za farbanje

3.990 dinFiksno

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
242
14
pre 11 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Saska Cvetkovic online
Član od 12.01.2013.
Svi oglasi
Pištolj omogućuje brzo i precizno prskanje/farbanje. 360 stepeni višesmerna mlaznica poboljšana kompaktna jednostruka dizajn jedinice odlična pokrivenost bez kapanja ili prosipanja, nije potrebno pumpanje, lako okidač podesiv izlaz prskanja za velike ili male površine nije potrebno zalijevanje laka radnja okidača sprej na vodi ili na bazi rastvarača, boje, lakovi, zaptivači za drvo, završne obrade, prajmeri ​​i mrlje rad, sprej vode ili boje na bazi rastvarača, lakovi, zaptivači za drvo, završne obrade, prajmeri ​​i mrlje, posuda od 800 ml farba do 7 kvadratnih metara, farba do vertikalnog ugla od 45 stepeni Potrudite se da ukrasite dom električnim elitom za prskanje boje. Sa novim dizajnom bez creva za jednu jedinicu, možete premazati velike i male površine, a da ne propustite nijedan detalj. Električna prskalica radi sa više od samo emulzije. Napunite posudu za decibele tečnošću za slikanje po izboru, Ponovo pričvrstite posudu na pištolj za prskanje, Izaberite raspored prskanja - horizontalno, vertikalno ili oko spreja za detalje, Pritisnite okidače i počnite da ravnomerno oblažete svoju površinu trnom, ravnomernim pokretom. Šta je u kutiji -1kContainer -1kPin -1k zaptivna i usisna cev -1k šolja za viskoznost -1k pištolj za prskanje
ID Oglasa: #152168770
Informacije

0600226411 POZIV, SMS

0616261680 VIBER  za fotke i pismenu komunikaciju ISKLJUCIVO

Saljem Bexom u roku od 1-3 dana.  

Dostava je 367din za placanje pouzecem.  

Troskove slanja na reklamaciju snosi kupac (200din postom), ako je opravdana saljem zamenu o svom trosku ili vracam novac uz dogovor i po izboru kupca.

Za vece kolicine niza cena, .

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.