slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Profi pištolj kompresor za farbanje Paint zoom

4.499 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
227
3
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Upoznajte se sa profesionlanom mašinom koje će vam uveliko olakšati proces farbanja – Paint Zoom pištolj kompresor za farbanje! Sada možete reći zbogom valjcima, četkicama i neredu boja, jer Paint Zoom pruža brzo i lako farbanje sa najboljom prekrivnošću.

Samo povucite okidač i bojite pomoću svoje Paint Zoom prskalice, bez kapljanja i grešaka, na bilo kojoj površini koju želite, bilo unutra i van. Slikajte ravne zidove, štukaturu, ciglu, obloge, plafone, beton, drvo i još mnogo toga, uz profesionalnu završnu obradu i koristeći 50% manje boje.

Kutija se sastoji od glavne jedinice, vrha za čišćenje, posude za boju, pištolja za prskanje, čaše za merenje viskoznosti, trake za nošenje i cevi. Paint Zoom pištolj za farbanje ima snagu od 720Mac i jacina 750w, zapreminu posude od 800 ml, max. protok od 130Sec i brzinu motora od 3200 0br. /min. Fleksibilno crevo je dugačko 1.5 m, a uz pištolj za farbanje dobijate i alat za čišćenje i merilicu za gustinu.

Paint Zoom električni pištolj za farbanje – kompresor za farbanje, namenjen je za unutrašnju i spoljnu upotrebu u stanu, kući, vikendici, garazi. Ovaj pištolj za farbanje daje besprekorne rezultate, omogućavajući efikasno nanošenje i sušenje boje na zidovima čak i odmah nakon prskanja boje. Kompaktan je i lagan za transport, korišcenje i brzinu, te će vam uveliko olakšati proces farbanja.

Paint Zoom eliminiše rizik od neravnomernog premazivanja kao što je to slučaj sa valjkom ili četkama, jer njen moćan motor svaki put rasporedjuje ravnomerni sloj boje na površini koju bojite. Pruža maksimalnu kontrolu smera sa jedinstvenom i ojačanom trosmernom glavom mlaznice za prskanje boje.

Sada je vreme da se oprostite od valjaka i četkica, i isprobate Paint Zoom mašinu za bojenje zidova. Poručite svoj Paint Zoom pištolj kompresor za farbanje i uživajte u brzom, lako i efikasnom farbanju!

 

ID Oglasa: #153252935
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.