slika
slika
slika
slika
1 od 4

Sprej narandžasta Pastello RAL2003

370 din

Kučevo
Novo
14
0
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T.R Jovalex Kučevo
Član od 09.05.2015.
kp izlog
  • ​​​​​​Za spoljašnju i unutrašnju upotrebu.
  • Bez olova, bez CFC-a, brzosušeći, ne žuti.
  • Prekriva površinu 1,5 - 2 m2.
  • Otporan na prašinu posle 10 minuta, na dodir nakon 20 min, potpuno sušenje u roku od 24h.
  • Otporan je na temperature od 100-120° C


    Akrilna boja u spreju dizajnirana da zadovolji potrebe profesionalnih korisnika. Namenjena je za spoljnu i unutrašnju upotrebu. Poseduje odlične karakteristike i pogodna je za farbanje materijala od metala (gvožđe, mesing, aluminijum), keramike, plastike i drveta. Brzosušeći je i može se farbati preko njega što ga čini idealnim za hobi primenu, modelarstvo i industriju. Karakteristike: Odlična pokrivnost, ne žuti, visoka otpornost, pigment bez olova, brzosušeći, bez CFC-a. Boca od 400ml pokriva površinu od 1,5-2m2 u zavisnosti od boje farbe. Otporan na prašinu posle 10 minuta, na dodir posle 20 minuta a potpuno sušenje se postiže u roku od 24 časa. Otporan je na temperature od 100-120° C. BOJA: Narandžasta; RAL: 2003.
ID Oglasa: #149716660
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.