slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Sunđeri za poliranje 180/400/800/1000/2000/3000 granulacija

999 din

Kučevo
Novo
27
2
pre 2 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T.R Jovalex Kučevo
Član od 09.05.2015.
kp izlog

SET 16 kom

Visok kvalitet - Zadnja strana jastučića za ribanje ima sloj tkanine od flisa kao prstenastu stranu, koja se može čvrsto pričvrstiti za nastavak za kuku kada se koristi. I ne olabavi se kada se koristi (za razliku od većine sličnih proizvoda na tržištu, podloga za ribanje uvek pada sa pribora). 2, efikasni alati za čišćenje - pogodni za keramičke pločice, kade, staklo, kamen, porcelan, bez ogrebotina na površini. Koristite ih na velikim površinama ravnog zemljišta i videćete da štede mnogo vremena! Napomena: Kada koristite, uverite se da se četka okreće u smeru kazaljke na satu. 3, sa 3 vrste grit jastučića - nudimo tri različita grit jastučića kako bismo zadovoljili vaše različite potrebe za čišćenjem; zeleni jastučići (8698#) su tvrđi i deblji od crvenog jastučića (7447#)) i braon jastučića (7447C#). Smeđi jastučići su drugi nakon zelenih po krutosti, a crveni jastučići su dovoljno mekani da čiste staklena tuš vrata bez ogrebotina. 4, primenljivo na bilo koju akumulatorsku bušilicu - 1/5 inča (6 mm) brzo menjajuće metalno vratilo, primenljivo na bilo koju akumulatorsku bušilicu. Komplet uključuje dodatak, tri crvene i tri zelene jastučiće. Rupe za bušenje nisu uključene. 5, šta dobijate - ukupno 15 komada 5-inčnih jastučića, uključujući 5 crvenih jastučića bez ogrebotina (7447), 5 smeđih jastučića srednje tvrdoće (7447C), 5 tvrdih zelenih jastučića (8698) i metalne osovine od 5 inča (šestougaone) ) pribor za kuku. Ovaj komplet može zadovoljiti sve vaše dnevne potrebe.

ID Oglasa: #165085759
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.