slika
slika
slika
1 od 3

Vosak za poliranje drveta

1.490 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Nikada ne bacajte nameštaj za koji mislite da mu nema pomoći, jer uz vosak za drvo može izgledati kao potuno nova! Predstavljamo Vam čarobni pčelinji vosak koji svaku drvenu površinu pretvara u novu, a pritom je u potpunosti zaštićuje.

Pažljivo birani prirodni sastojci čine ovaj vosak potpuno bezbednim i za drvo i okolinu Nema nikakvih štetnih hemikalija koje mogu da izazovu nepoželjne reakcije i da šire neprijatne mirise.

Izuzetno je efikasan i učiniće da svaka ogrebotina sa Vašeg nameštaja nestane, a pritom će vrhunski sijati kao da je profesionalno restauiran. Pruža visoki zaštitni sloj od vlage i ne ostavlja lepljive tragove! Rezultati su vidljivi već nakon samo jednog korišćenja, tako da sa malom količinom možete produžiti vek svog nameštaja za narednih deset godina!

Poliranje ovim voskom dobićete noviji i sjajniji izgled nameštaj.  Vosak prodire dubinski ispod površine i time štiti nameštaj duži vremenski period.  Drvo će biti impregnirano i zaštičeno od vlage.

Vosak za drvo je potpuno bezbedan za Vašu okolinu! Nemojte se bojati štetnih dejstava i širenja neprijatnih mirisa!

Pažljivo odabrani preparati učiniće ovo sredstvo za poliranje od pčelinjeg voska efikasnim u očuvanju Vašeg nameštaja!

Karakteristike:

Vodootporan – Više nikada ne morate da brinite da li će vaš drveni nameštaj pokisnuti i propasti! Pčelinji vosak će u potpunosti zaštititi sve drvene površine od kiše i vlage!

Bezbedan za upotrebu – Vosak nije šteta ni otrovan i možete ga bez brige koristiti na svakom drvenom nameštaju poput stolova, ormara, vrata…  Neće ih oštetiti!

Čisti i polira drvene podove – Osim što besprekorno vodi računa o Vašem nameštaju, ovaj vosak će se pobrinuti i za podove. Više ne morate da menjate stare i ishabane podove, jednostavno samo ih ispolrajte ovim voskom i oni će biti kao potpuno novi!

NE LEPI SE – Nemojte brinuti da ćete se na nanetom vosku okliznuti i povrediti. On je 100% bezbedan i ne lepi se. Nanesti ga i odmah ga možete koristiti!

SVEŽ MIRIS – Pored toga što će Vaš nameštaj izgledati kao nov, on će i da miriše divno. Nedeljama ćete uživati u prelepim aromara meda kojima će odisati Vaš nameštaj!

BEZ UPOTREBE VODE – Za nanošenje voska neće Vam trebati voda. Sve što vam je potrebno je vosak i jedna krpica kojom ga utrljavate.

ID Oglasa: #165870922
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.