slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Digitalni merač PH vode

1.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
16
2
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Swiss
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi
  • Predmet uvezen iz Švajcarske
  • Nov, nekorišćen u originalnom pakovanju
  • Testiran, garancija na ispravnost
  • Prve fotografije i opis preuzete uglavnom sa sajta Amazon za navedeni predmet
  • Ostatak fotografija i opisa lično fotografisano i dodato te predstavljaju stvarno stanje i izgled opisanog proizvoda

 

Tačan i pouzdan: ph tester opremljen vrhunskim kvalitetom sa ugrađenim senzorom osetljive elektrode i pouzdanom automatskom temperaturnom kompenzacijom (ATC) obezbeđuje da očitavanje uvek bude tačno na različitim temperaturama.

Jednostavna kalibracija: Ovaj pH metar je fabrički kalibrisan, korisnici mogu da ga koriste direktno. Napredna tehnologija čini rezultat testa brzim i preciznim, LCD ekran čini čitanje jasnim, a funkcija automatskog zaključavanja za lakšu upotrebu.

Jednostavno i trenutno: Samo uključite PH metar i lagano promešajte vodu, a zatim će se stabilizovana očitavanja automatski zaključati na LCD-u za nekoliko sekundi, a PH merač će se automatski isključiti ako ne radi duže od 1 minuta.

Višenamjenski Ph tester: Vodeni PH metar za vodu može vam reći da kiselost i alkalnost vode osigurava zdravlje vode za piće i održava je u savršenom PH ravnoteži, možete testirati vodu za piće, bazene, akvarijume, hidroponiku, vino i pivo i tako na. U osnovi, sva okruženja koja treba da testiraju PH vrednosti mogu da koriste ovaj tester za dobijanje tačnih podataka.

k2

ID Oglasa: #163779087
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.