slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Laser za nivelaciju 16 linija LLX-360-04 L Fine 4D

6.000 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
90
8
pre 13 dana
Odgovara na 78% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Michy
Član od 26.11.2019.
Svi oglasi

Novo.
LLX 360-01 16 Liniski 4D

Nivlator ima tri laserska prozora, svaki prozor pokreće 4 laserske linije i može u potpunosti pokriti sav prostor.
Nivelator koristi veoma kompaktan, mekani dizajn ručke za opcioni rad i kontrolu.
Nagib ≥3° automatski alarm sa laserskom linijom koja treperi.
Prvo upalite nivelator na prekidaču za paljenje a potom pritiskom na dugme „ Svitch LOGO“ na vrhu nivelatora možete da počne sa radom i funkcije nivelatora će se pokrenuti, laserski zrak će biti zaključan i možete ga koristiti pod bilo kojim uglom.   
 

PAMETNI DALJINSKI UPRAVLJAČ

Novi napredni čip na LFINE laserskom nivelatoru omogučava inteligentno upravljanje daljinskim upravljačem. Daljinski ima veliku brzinu odgovora, visoku efikasnost štedi Vam vrem i rad čini efikasnijim.


RAD JE JEDNOSTAVNIJI

LFINE 16 laserski instrument za nivelisanje zida razbija nedostatak da se tradicionalni instrument za nivelisanje ne može koristiti na zidu. Prčvrstite željeznu ploču na zid, montirajte nosač na nju i lako projektujte laserske linije u željenim pravcima.


ODLIČNA VIDLJIVOST

LFINE laserski nivelator koristi visokoprecizan i stabilan zeleni laserski predajnik visokog intenziteta koji lasersku liniju čini preciznijom, svetlijom . Može se koristiti u zatvorenom ili na otvorenom. Za rad na otvorenom koristi se opcija sa treperećom laserskom linijom radi bolje vidljivosti.


2 BATERIJE VELIKOG KAPACITETA

Dve ltijumske baterije velikog kapaciteta (2×4800 mAh) sa dugom izdržljivošću. To su punjive litijumske baterije i nema potrebe za skidanje istih za punjenje jer ovaj laserski nivelator ima mogućnst priljučenja punjača dok je baterija još na nivelatoru u slučaju da vam rezervna baterija nije pri ruci.

ID Oglasa: #164038828
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.