slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Kranzle B240T terenski cistac 220 bara radno pritiska 16l

1.300 €

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
155
5
pre 13 dana
Sava Jankovic
Član od 04.10.2014.
Svi oglasi
Top-line uređaj na motorni pogon
Honda GX390 LX motor
Snažan i izdržljiv
Primamljivog dizajna
Kuka za kran
Za najzahtevnija čišćenja u građevini, poljoprivredi, i industriji

Pritisak 30-220 bara
Protok. 16l/m
Motor Honda GX390
Svojstva
B serija donosi četiri uređaja na motorni pogon koji predstavljaju vrhunac Kränzleove ponude. Uređaji su namenjeni korisnicima koji čišćenja obavljaju na prostoru gde nije dostupna električna energija. Kränzle u ovom delu asortimana ima partnerstvo sa vodećim svetskim proizvođačem motora Hondom i u sve svoje uređaje ugrađuje Honda GX motore. Kränzle motorni uređaji namenjeni su profesionalnim korisnicima u poljoprivredi, građevini, industriji, radionicama, prevozničkim firmama i sl. Posebno dobre rezultate ostvaruje u građevini zbog čega je na uređaj ugrađena i kuka za kran kojom je omogućeno podizanje uređaja na visinu (na skelu i sl. )Snažna šasija i okvir sa zaštitom motora i pumpe od udaraca
15 m crevo visokog pritiska
Kotur za namotavanje creva uključen
Motor sa ugrađenom zaštitom od curenja ulja
Filter na ulazu vode u uređaj
Mogućnost izrade sa ugrađenom regulacijom brzine motora
Turbokiller rotirajuća mlaznica i ravna regulirajuća mlaznica kao deo standardne opreme
Turbokiller rotirajuća mlaznica najveća je rotirajuća mlaznica u Kränzle ponudi. Koriste je najsnažniji uređaji sa visokim pritiskom i velikim protokom vode. Mlaznica omogućava vodi da iz cevi izlazi u rotirajućem – kružnom mlazu čime se snaga čišćenja povećava za 20%. Koristi se za uklanjanje najtežih nečistoća gde klasična ravna mlaznica nije dovoljna. Ravna podešavajuća mlaznica omogućava kontrolu pritiska vode podešavanjem na samoj mlaznici bez potrebe za podešavanjem na regulatoru pritiska.
ID Oglasa: #164649437
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.