slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Water Jet prskalica za pranje pod pritiskom Metalna Novo

1.199 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
6
0
pre 11 dana
Odgovara na 42% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Bane
Član od 22.12.2014.
Svi oglasi

Water Jet prskalica za pranje pod pritiskom Metalna Novo

 

Sve je novo

 

Akcija

 

Cena : 1200 din

 

2 nastavka za različiti mlaz vode

 

Water Jet prskalica za pranje pod pritiskom.

 

Perač pod pritiskom za široku upotrebu Water Jat, će vas oduševiti! Upotrebljavaćete je za poslove u radionici ili oko kuće - za čišćenje jesenjeg lišća u dvorištu, za zalivanje bašte, pranje automobila i drugo. Nizak pritisak vode vas više neće usporavati, jer će se Water Jet postarati za jači mlaz. Dva nastavka omogućavaju različite načine upotrebe. Kvalitetni materijali će omogućiti, da perač upotrebljavate veoma dug vremenski period.                          

Olakšava čišćenje

 

Perač pod pritiskom će vas oduševiti takođe ako u cevima imate nizak pritisak vode. Dizajniran je da povećava pritisak i ne usporava vas pri čišćenju.

Prilagođava se različitim poslovima

 

U paketu ćete dobiti dva bakarna nastavka: za tačkasti i za raspršavajući efekat izlaza vode. Nastavak koji vam nije potreban, jednostavno pričvrstite na vijak na ručici perača Water Jet. Sa nastavkom za crevo, možete ga čvrsto pričvrstiti na većinu baštenskih creva.

Otporan na rđanje i koroziju

 

Perač je izrađen od aluminijuma, i otporan je na rđanje i koroziju. Držač od gume TPR će omogućiti da perač udobno držite u rukama.

Višestrana upotreba

 

Zaista je višestran: možete da ga upotrebite za spiranje prljavih podova, zalivanje bašti, čišćenje spoljašnjosti automobila itd.

Materijal: Aluminijum, Bakar

Višenamenska upotreba

 

2 nastavka za različiti mlaz vode

 

Jednostavna montaža

 

 

 

 

ID Oglasa: #166097438
Informacije

Ukoliko želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke na KP ili u sms-u, Viber -u ili Whats App na broj telefona 064/557-43-66  Bane


-Ime i Prezime
- Mesto 
-Ulica i broj
-Kontakt telefon


Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.  
Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.