Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Antikviteti > Ostalo

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Radni visak. Uz visak na poklon vrećica. Radiestezija.

25 €

Novi Sad
109
2
pre 13 dana
Radionica Visak
Član od 28.03.2023.
Svi oglasi

Radni visak je proistekao iz potrebe za instrumentom - alatkom ili bolje reći pomagalom pri radu jedne grupe posvećenih i upornih aikido praktikanata. U početku je pretrpeo nekoliko međuverzija i korekcija. Od kada je definisan njegov oblik - dimenzije nisu više menjane i vremenom je postao prihvaćen i od šire populacije korisnika viska koji svakodnevno rade sa njim.

 

Upotrebljava se kao radni visak i namenjen je za svakodnevnu i dugotrajnu upotrebu. Odlično je izbalansiran i brzo i lako menja svoju putanju. Ne spada u teške viskove.

Mada izrađen na istim tehničkim osnovama, kao i ostali viskovi, ova verzija se razlikuje sa tehničke, kao i sa estetske tačke gledišta. Na njega je montiran lančić sa drvenom drškom umesto kanapa.

 

Koriste ga pored ostalog i reiki terapeuti, aikido, džiudžica i drugi praktikanti koji u svojoj praksi povremeno ili stalno koriste visak.

 

Sve naše viskove izrađujemo mi u našoj maloj porodičnoj radionici.   Viskovi se pojedinačno izrađuju ili kako jedan moj prijatelj kaže - stvaraju, sa posebnom pažnjom,  od mesinga proverenog kvaliteta a završna obrada je poliranjem, da bi dobili glatkoću i sjaj, kako bi bili pogodniji za svakodnevnu upotrebu.

 

Zadovoljni korisnici naših viskova su ono čemu mi najviše posvećujemo pažnju. Ako budete imali nekih pitanja u vezi sa viskovima, stojimo vam na raspolaganju. Zahvaljujemo vam se na interesovanju i podrsci.

 

ID Oglasa: #149995865
Informacije

Mala porodična radionica za izradu viskova.

Našu kompletnu ponudu možete videti na:  

WWW. radionica-visak. rs

Kontakt telefon: 063/77-94-234

E-mail: mala. radionica. visak@gmail. com

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.