slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Vtg Orange Atomic Podesiva Space Age Mid-Century stona lamp

7.900 dinFiksno

Valjevo
118
10
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Vintage Retro Atomic Space Age Mid-Century dekorativna rasveta, modernističkog dizajna iz 1970. Narandžasta metalna stona lampa iz sredine veka u ispravnom/ radnom stanju. Metal  Vintage Light.

 

U odličnom vintage stanju. Imajte na umu da svi starinski predmeti mogu imati neke svetle nedostatke, što je lepota kupovine pravog vintage komada.  

 

Zasijaće u svakom prostoru i oplemeniti ga. Dimenzije cca:  maximalna visina 42 cm; prečnim lampe 11,5 cm i prečnik baze 15cm.

 

Pogledajte fotografije, one su vitalni deo opisa, prodaje se upravo predmet  koji je fotografisan.

 

 

Prelepa narandžasta staro stona svetiljka je izuzetan dekor za studentske sobe, spavaće sobe, dnevne sobe ili kancelarije. Proizveden je u Fabrici svetla EMI Pojlčane u Jugoslaviji 70-ih godina.   Lampa koristi jednu E27 sijalicu (sijalica nije uključena), radi na 220 V i ima standardni dvopolni utikač.

 

 

Hvala na poseti.

 

 

KP92z0380

ID Oglasa: #155675012
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.