slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Antik. narukvica sa Pravim Biserom, Granatima i Srebr. kopco

9.500 dinFiksno

Beograd
514
6
danas
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Obrad
Član od 04.08.2017.

Prelepa Antikvarna narukvica od granata i jednog bisera sa srebrnom kopčom.

Prelepa kombinacija sa Pravim Biserom, i divna boja, za sve prilike.

Duzina otvorene narukvice 19cm.

 

GRANAT je kamen koji puni energijom i regenerise. Prociscava i dopunjava energijom cakre. Revitalizuje, prociscava i uravnotezava energiju, donosi smirenost ili strast, sta god treba. Kazu da je sposoban da upozori na dolazecu opasnost i nekada davno se nosio kao zastitni talisman. Granat je jedan od najplodnijih kamenova. Ima nekoliko oblika u skladu sa svojom mineralnom osnovom, od kojih svaki ima razlicita svojstva, pored opstih osobina,

 

Granat inspirise ljubav i posvecenost. Balansira seksualni nagon i otklanja negativnu disharmoniju. Crveni granat posebno stimulise kontrolisani porast kundalini energije i potpomaze seksualnu potenciju. Ovo je kamen predanosti.

 

Granat je kristal koji je dobro imati u krizi. Posebno je koristan u situacijama u kojima se cini da nema izlaza, ili u kojima se zivot razbio na komade, ili je traumatican. Ojacava, aktivira, istice instikt prezivljavanja, donosi hrabrost i naduu u naizgled i beznadeznim situacijamaKriza se pretvara u izazov pod garantnim uticajem. Takodje podstice uzajamno ispomaganje u problematicnim periodma.

 

PSIHOLOSKI, granat izostrava sagledanje sebe samog i drugih ljudi. Razgradjuje ukorenjene modele ponasanja, koji vam vise ne sluze i prevazilazi otpor nesvesnih sabotaza koje ste sami sebi napravili. .
MENTALNO, granat vam pomaze  da opustite beskorisne ili stare ili neupotrebljive ideje. Emotivno, granat otklanja inhibicije i tabue. Otvara srce i daje samopouzdanje.

LECENJE, granat regenerise telo. Stimulise metabolizam. Granat leci celiske poremecaje i poremacaje kicme, prociscava i obogacuje energijom krv, srce i pluca i regenerise DNK. Potpomaze apsorpciju minerala i vitamina.



CENE SVIH NASIH PREDMETA SU SNIZENE ZBOG SELIDBE!
Pogledajte i sve ostale nase oglase Originalnih antikviteta,
Starog porcelana,
Starih Posrebrenih i srebrnih predmeta,
Starog nakita i satova,
Predmete za moderne enterijere,
Slike starih i novijih slikara,  
Sigurno cete naci nesto sto Vam se dopada ili Vas interesuje,
Svi nasi predmeti i Umetnicke slike su iz Privatne kolekcije.
  

ID Oglasa: #124408503
Informacije

VAŽNA INFORMACIJA:
Postovanji kupci,
Predmete saljemo iskljucivo posle potvrde o uplati na racun, na adresu koju nam dostavite, ili mozete licno preuzeti u Beogradu,

Ne saljemo vise pouzecem jer smo imali neprijatne saradnje sa clanovima koji nisu podigli pakete, koji su nam se vratili posle 20 dana tako da smo morali da platimo 2 postarine i lezarinu.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.