slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Vintage Baltički ćilibar Baby Line Chips ogrlica boje meda

2.900 dinFiksno

Valjevo
217
3
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Vintage dečja ogrlica od ćilibara chips boje meda  od prirodnog baltičkog ćilibara ukupne dužine 36 cm. 10 grama. Veruje se da pomaže, bezbolnom nicanju zuba i jačanju imuniteta.  

 

Od davniona se smatra da u dodiru sa telom ogrloca od prirodnog, baltičkog ćilibara se zagreva na na prirodu temperaturu tela pri čemu, ćilibar oslobađa svoja lekovita ulja koja sadrže sukcinatnu kiselinu. Nju telo lako apsorbuje. Smatra se da baltički ćilibar poseduje najveću koncentraciju sukcinatne kiseline što ga čini lekovitim i posebnim.   Pozitivan uticaj ove  kiseline dokazao je Robert Koh, dobitnik Nobelove nagrade, i otkrio da nema negativnih uticaja od njenog nagomilavanja u ljudskom telu. Smatra se da nošenjem ove ogrice dete lakše podnosi nicanje zubića, (gubitak apetita, želudačne problemei, crvenilo obraza, bolove u uhu, temperaturu i  slično).

 

Održava se mlakom vodom i suši na sobnoj temperature.

 

Hvala na poseti!

 

Pogledajte fotografije one su vitalni deo opisa, prodaje se upravo fotografisani predmet.

 

KPz809986

ID Oglasa: #150533334
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.