slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

GRAMOFON Raritet Na navijanje Zamena

Kontakt

Kikinda
698
15
pre 13 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Zoran Ki +381642642362 Viber
Član od 03.04.2014.
Svi oglasi
Donešen iz Ukraine pre 60 godina, kad je baba išla u posetu svojima, a koje je godište i da li je ispravan  , ne znam. prisutne su i igle. . na njemu su se puštale bakelitne ploče, 78 obrtaja. . . ni ploče nemam. . . Autentičan SSSR „ piknik“ gramofon iz 40. -ih godina, kopija gramofona koji su se koristili u americi i ostalom "trulom zapadu". . . u solidnom stanju sa manjim tragovima korištenja. Originalan predmet iz doba ranog SSSR-a, period između dva rata. Proizvođač je verovatno državna fabrika u mestu Molotov.  
Nema ih puno na tržištu, pa stoga dajte svoju poštenu ponudu. Za isti komad , ovde na KP se traži i 250 eur, stvarno previše. .

U zameni prihvatam Veliki ručni sat automatik, Muzičke uređaje, Pojačala, Zvučnike, što starije i veće to bolje,   Veliki stereo Lampaški radio. .
ID Oglasa: #134471512
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.