slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Jastuk za put UXZ097 zeleni

1.990 dinFiksno

Novi Sad
Novo
9
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Shopito
Član od 01.03.2023.
Svi oglasi

– Jastuk za putovanje
– Model: UXZ097
– Materijal: mekana koža
– Dimenzije: 26x29x14cm
– Težina: 0.280 kg
– Ergonomski U oblik
– Boja: zelena

 

Jastuk za put UXZ097

Osvežite svoje putovanje uz UXZ097 Putni jastuk koji je napravljen od memorijske pene. Ergonomski oblik donosi udobnost i odmor čak i prilikom putovanja, jer savršeno pristaje svakom vratu i obliku. Ovaj jastuk pruža visoki nivo udobnosti i podrške vratu, čineći vaše putovanje udobnijim i manje napornim.

Prilagođena memorijska pena oblikuje se prema konturama vašeg vrata, pružajući individualnu podršku i smanjujući pritisak na vratne mišiće. To je posebno važno tokom dužih putovanja gde je podrška vratu od suštinskog značaja za održavanje udobnosti, kao i činjenica da je izrađen od mekane kože, pružajući mekan i udoban dodir čak i na osetljivoj koži. Poseduje dva dugmića sa kojima možete fiksirati jastuk da se ne pomera prilikom putovanja.

Jastuk dolazi s prozračnom navlakom koja osigurava dobru ventilaciju i održava svežinu. Dodatna prednost je mogućnost skidanja i pranja navlake u veš mašini, čime se olakšava održavanje higijene i sprečavanje skupljanja grinja i bakterija.

Jastuk je dizajnirna u obliku slova U, što dodatno pomaže u održavanju stabilnosti glave i vrata tokom odmora. Ova ergonomska karakteristika doprinosi opuštajućem iskustvu tokom putovanja.

UXZ097 Putni jastuk je idealan suputnik za putnike koji žele spoj udobnosti i praktičnosti. Osvežite svoje putovanje uz podršku prilagođene memorijske pene i udobnost jastuka u obliku slova U.

ID Oglasa: #163853719
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.