slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

PVC transparentna navlaka za kofere 28 inča

2.799 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
16
0
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Ova PVC navlaka za kofere je neophodan dodatak za svakog putnika koji želi da zaštiti svoj prtljag od oštećenja i prašine tokom putovanja. Izrađena od kvalitetnog PVC materijala, ova zaštita omogućava da Vaš kofer ostane čist i suv čak i u nepredvidivim vremenskim uslovima.

Zahvaljujući transpatentnosti materijala, lako je identifikovati prtljag na aerodromu, što olakšava proces preuzimanja prtljaga. Otporna je na habanje i lako se čisti, što je čini dugotrajnom i praktičnom opcijom za svako putovanje. Sadrži čičak kako bi se pričvrstila oko kofera i tako obezbeđuje sigurno držanje i minimalno pomeranje tokom transporta.

Pored toga, PVC zaštita pruža dodatnu zaštitu od ogrebotina i udaraca, čime produžava trajnost Vašeg kofera i čuva Vaše dragocenosti tokom putovanja. Uz ovu zaštitu, Vaš prtljag će izgledati kao nov i bezbedno će stići na odredište, pružajući Vam mir tokom celog putovanja.



Karakteristike:

  • Dimenzije: širina: širina: 45-50cm, dubina: 27-30cm, visina: 66-71cm
  • Vodootporno
  • Izrađena od kvalitetnog PVC materijala
  • Štiti prtljag od oštećenja i prašine
  • Otporna na habanje i jednostavno se čisti
ID Oglasa: #165636966
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.