slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Kithdia drvene polarizovane sunčane naočare

3.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
116
1
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Miroslav
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi
  • Da li su polarizovani?  : Da 100% polarizirano, sočivo je posebno dizajnirano, pruža 100% UVA/UVB koje može osigurati da su vaše oči u potpunosti zaštićene od štetnih ultraljubičastih zraka i jakog svetla.
  • Ove naočare imaju opružne šarke?  : Sve naše drvene sunčane naočare imaju šarke od nehrđajućeg čelika za opruge kako bi udobno pristajale svim veličinama glave, velikim ili malim.
  • Osećaju li se teško na mostu vašeg nosa?  : Ne sve!  Okvir je vrlo lagan i prilično udoban.
  • Da li su pogodni za muškarce ili žene?  : Ove drvene sunčane naočare su pogodne za muškarce i žene, sa stilskim dizajnom. Metalne opružne šarke mogu se koristiti za osobe sa uskim ili širokim licem, tako da mogu udobno sediti u bilo kojoj veličini. Ekološki prihvatljivi materijali i materijali ugodni za kožu čine da se osećate ugodnije.
  • Drvene sunčane naočare su dobar izbor za modne i svakodnevne dodatke. Sunčane naočare od orahovog drveta idealne su za aktivnosti na otvorenom (poput šetnje, vožnje, kupovine, putovanja, fotografisanja), stil koji odgovara svima, sunčane naočale će vam pomoći da se izdvojite iz gomile!
ID Oglasa: #162429073
Informacije
Pakete šaljem PostExpress-om ili  DExpress-om  , o trošku kupca .

 

Moguće je lično preuzimanje u Novom Sadu , Veterniku ili Futogu .

 

Na nove uređaje dajem garanciju na ispravnost od 3 dana po prijemu robe  , koliko smatram da je sasvim  dovoljno da se ustanovi ispravnost iste .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.