slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

KITHDIA muške polarizovane naočare za sunce za sport

2.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
138
9
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Sve Sa Amazona
Član od 12.10.2019.
Svi oglasi

KITHDIA muške polarizovane naočare za sunce za vožnju

 

Model No:   8199

 

Naocare dobijate u lepoj futroli  , srafcigerom za dotezanje sarki , slicicom za proveru UV zastite

 

HD polarizovana sočiva: Polarizovane naočare za sunce mogu eliminisati odsjaj, refleksiju i zalutalu svetlost i pružiti živopisne boje i prirodan vid.


Ultralagani: Pravougaoni metalni okvir od legure aluminijuma i magnezijuma je otporan na lomljenje i ultra lagan. Samo 20g je savršeno za sportske naočare za sunce, biciklizam, motociklizam, planinarenje i većinu aktivnosti na otvorenom.


UV zaštita: Da, 100% polarizovana svetlost, sočivo je specijalno dizajnirano da obezbedi 100% UVA/UVB. Može osigurati da su vaše oči potpuno zaštićene od štetnih ultraljubičastih zraka i jakog svetla.

ID Oglasa: #161585184
Informacije

Amazon roba iz Nemačke

Robu saljem iskljucivo postexpress-om ili Bexom, mogucnost uplate unapred radi manje postarine ili slanje pouzecem, takodje moguce je i licno preuzimanje uz prethodnu najavu. Petlovo Brdo, Vidikovac…
Pogledajte i moje ostale oglase

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.