slika
slika
slika
1 od 3

Naocare-BIG VISION-Naocare za vid-Naocare za uvelicavanje

589 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
1.361
23
danas
Odgovara na 0% poruka.
Jelena 0611413643
Član od 17.11.2020.

Naocare-BIG VISION-Naocare za vid-Naocare za uvelicavanje

Da li otežano čitate sitna slova?
Da li imate problema da uvučete konac u iglu?
Ne možete da vidite koliko ima sati?

Isprobajte Big Vision  naočare koje uveličavaju čak do 160%!

Big Vision – naočare za uveličavanje čine sve većim i jasnijim, uveličava do 160%. Možete ih nositi preko naočara, sočiva ili čak  i naočara za sunce.

Nema potrebe za dugim čekanjima na lekarski pregled kada problem možete rešiti samostalno i brzo.

Dioprijske naočare mogu da izošte sliku ali ne i da uveličaju. Sa Big Vision – naočarama za uveličavanje sve malo i mutno postaje krupno i jasno.

Sada možete viditi bolje i jasnije bez naprezanja. Fleksibilna,   lagana i  uveličavajuća stakla Big vision naočara omogućavaju da vidite sve u visokoj definiciji i bez izbočina.

Savršeno dizajnirane da ih možete koristite čak i  preko dioptirjskih naočara, a okvir je toliko lagan da ćete zaboraviti da ih nosite.

Bez obzira da li proveravate vreme, čitate recept, uvlačite konac u iglu ili raditite na računaru -  sada to možete učiniti veoma jedostavno i bez naprezanja očiju uz pomoć Big Vision – naočara za uveličavanje  koje uveličavaju svaki objekat i čini da sitan posao obavite bez imalo muke brže i jednostavnije.

ID Oglasa: #113482201
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.