slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Multifunkcionalna torba za muškarce

2.800 din

Aleksandrovac
Kao novo - nekorišćeno
9
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Violeta Andjelkovic
Član od 28.06.2023.
Svi oglasi
 Praktičnu torbu koja će ispratiti sve tvoje aktivnosti i koju možeš nositi uvijek i svuda? Ova korisna, multifunkcionalna torba je odličan izbor za muškarca koji vodi savremen stil života!
Stilizovan, moderan i urban dizajn
Izdržljiva i otporna na ogrebotine
Vodootporan, kvalitetan materijal
Posjeduje sistem protiv krađe
Ima ugrađen USB ulaz, za eksternu bateriju i punjenje telefona
Sadrži mnoštvo pregrada unutra i spolja
Multifunkcionalna i moderna
Dostupna je u crnoj boji i dizajnirana savremeno, uklapa se u sve stilove oblačenje, od poslovnih, preko elegantnih do sportskih kombinacija. Mnoštvo pregrada unutar torbe, kao i spolja, čine je izuzetno praktičnom.
Dizajnirana da bude otporna i da traje dugo
Napravljena je od oksford materijala, koji je kombinacija izuzetno izdržljivog poliestera i pamuka. Čak 80% površine torbe je otporno na ogrebotine i habanje, što je čini jako izdržljivom i dugotrajnom.
Vodootporna i pogodna za sve vremenske prilike
Ova funkcionalna torba je napravljena od vodonepropusnih materijala, što omogućava da se bezbjedno nosi po kiši i snijegu. Takođe je i veoma udobna za nošenje zbog postavljenog remena i pametnog dizajna.
Ugrađena zaštita od krađe i opcija korištenja USB-a
Torba sadrži sistem protiv krađe, koji se jednostavno koristi uz pomoć lozinke i koji samo vi možete da otključate. Takođe, u njoj je ugrađena opcija za USB korištenje, što omogućava da koristiš svoj pametni uređaj u svakoj situaciji.
ID Oglasa: #165837349
Informacije

Slanje robe brzom postom 

Isporuka od 1-3 radna dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.